Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Få lønsikring med op til 90 % af din løn eller indtægt - også for freelancere og selvstændige

AJKS tilbyder som en af de eneste A-kasser lønsikring for freelancere og selvstændige. Få op til 90 % af din nuværende løn/indtægt, hvis du bliver ramt af ledighed. Og lige nu kan du få 50 % rabat på lønsikringen i de første 6 måneder.

Lønsikring

AJKS

Unikt tilbud: Få 50 % rabat på lønsikring i de første 6 måneder

I samarbejde med Top Danmark tilbyder vi lønsikring med en rabat på 50 % af prisen i de første 6 måneder, hvis du tegner den mellem 14. maj og 15. juli 2023.  AJKS’ lønsikring er en ekstra forsikring, som topper dine dagpenge op til 90 % af din nuværende løn, hvis du bliver ledig.

Læs mere og beregn din pris

Lønsikring for selvstændige, kombinatører og freelancere

AJKS’ lønsikring gælder, som en af de eneste, også for dig, der er freelancer, kombinatør eller selvstændig. I a-kasse, og derfor også lønsikringsregi, operer man kun med to begreber - selvstændig eller lønmodtager. Mange kombinatører og freelancere bliver således set som lønmodtagere i a-kasse-systemet.
Bliv klogere på, om du hører til i kategorien selvstændig eller lønmodtager, eller kontakt AJKS direkte på telefon 33 42 80 01.

Lønsikring for selvstændige

Hvis du ud fra a-kasselovgivningen bliver betegnet som selvstændig, kan du kun tegne lønsikring hos Top Danmark som selvstændig. Det samme gør sig gældende, hvis du set med a-kasse-briller er lønmodtager, så kan du kun tegne lønsikring som lønmodtager – også selvom du arbejder freelance eller er kombinatør.

Hvis du tegner lønsikring som selvstændig, dækker den tidligst 12 måneder efter, at du har købt den, medmindre du har overført anciennitet fra et andet selskab. Du må ikke blive ledig eller få kendskab til ledighed inden for 12 måneder – så dækker forsikringen ikke. Samtidig skal du have været i arbejde de seneste 12 måneder.

For at kunne tegne AJKS’ lønsikring, skal du være selvstændig erhvervsdrivende i Danmark, og du skal drive din virksomhed som din hovedbeskæftigelse (i følge SKAT) med mindst 30 timer om ugen.

Du skal opfylde de generelle a-kasseregler

Lønsikringen er et individuelt tillæg, som kommer oveni dine dagpenge, hvis du bliver ledig. Det vil sige, at du skal være medlem af a-kassen og opfylde de generelle a-kasseregler, for at modtage dagpenge, hvis du skal have udbetalt lønsikring oveni. Læs mere om de generelle regler for at kunne få dagpenge – også som selvstændig.

Lønsikring som supplement til dagpenge giver kun mening, hvis du har en indtægt på ca. 27.000 om måneden før skat, ellers er du fuldt dækket af dagpengene. AJKS samarbejder med Top Danmark om vores lønsikring.

Har du spørgsmål om a-kasse, så kontakt AJKS på telefon 33 42 80 01.

Har du spørgsmål om lønsikring, så kontakt Top Danmark på telefon 44 74 35 50.

 

Kommentarer