Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Få gratis pensionsrådgivning frem til sommer

Hvis du har din pensionsopsparing gennem Mediernes Pension, kan du få et gratis, uvildigt tjek af rådgivningsfirmaet AON. TILBUDDET GÆLDER TIL OG MED JUNI

Sådan bestiller du et pensionstjek

Hvis du ikke allerede har været i kontakt med Aon og fået booket en rådgivningssamtale, så kan du komme i gang via denne Kontaktformular  

Du kan også kontakte Aon på telefon 3269 7070 eller Mediernespension@aon.dk.  

Drømmer du om hjælp til at overskue dine pensionsordninger? Så er der godt nyt, hvis du sparer op gennem Mediernes Pension. Det særlige tilbud om individuel rådgivning om pension til de godt 7.000 DJ-medlemmer, der har deres ordninger hos Mediernes Pension, forlænges frem til 30. juni. Og som noget nyt er der et særligt tilbud til dem, der et tæt på pensionsalderen, og som gerne vil dykke grundigt ned i, hvordan de får mest ud af pensionsopsparingen. 

Da Mediernes Pension for lidt mere end et år siden besluttede at fortsætte samarbejdet med PFA om forsikringer og pension, blev det samtidig besluttet at give medlemmerne et tilbud om uvildig gennemgang af deres ordninger hos rådgiverselskabet Aon Danmark.  

Det giver tryghed

Indtil nu har godt 1.300 medlemmer benyttet sig af tilbuddet, men nu får flere muligheden, da det forlænges med et halvt år og altså løber frem til 30. juni 2024. Samtidig vil der være et særligt rådgivningstilbud til dem, der er meget tæt på at lade sig pensionere, og som skal tage stilling til, i hvilket tempo pensionspengene skal udbetales. 

”Jeg kan kun opfordre til, at man bruger tilbuddet om at få en gennemgang af sine forsikringer og pensionsopsparing. Uanset om man er tæt på pensionen eller ej. Det giver tryghed at vide, om det er muligt at gå på pension, når man ønsker det, og om man selv og ens familie er ordentlig forsikret, hvis man bliver uarbejdsdygtig,” siger Tine Johansen, formand for Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation. 

Ifølge Aon og PFA er der god grund til at få tjekket sine pensions- og forsikringsordninger. For eksempel viser beregninger fra de to selskaber, at cirka hver femte vil være dårligt sikret ved invaliditet og altså risikerer økonomiske problemer, hvis uheldet er ude.

Mediernes Pension er et samarbejde mellem Dansk Journalistforbund – Medier & Kommunikation, DR og Danske Mediers Arbejdsgiverforening. 

Kommentarer