Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Er du til Folkemødet? DJ byder på helt ny sang om offentlighedsloven af satiregruppen MAGT

Fra 15. til 17. juni er der igen folkemøde på Bornholm. Og vanen tro indbyder DJ til netværksarrangement for medlemmer og samarbejdspartnere i haven ved Villa Allinge. I år med fokus på offentlighedslov og lukkethed i samfundet. Men DJ's stemme kan høres til flere debatter i hele Allinge.

Folkemøde på Bornholm

Bob Katzenelson

Her kan du møde DJ på Folkemødet 2023:

Torsdag den 15. juni

12-13: I Djøfs baggård (N2): Førstehjælp til tillidskrisen mellem borgere og politikere. Tine Johansen deltager i paneldebatten

14-14.45: I Kommunernes Telt (F7): Presseskik og skjult kamera og muldvarpe i det offentlige. Tine Johansen deltager i paneldebatten

16-17: Hos Det Blå Danmark (H7): Alliancer og kompromisets kunst i en krisetid. Kommunikationschef i DJ, Charlotte Harder, er moderator i debatten.

17.15-18: På Fællesscenen (B5): Hvor meget skal man kunne bære som offentlig person? Med udgangspunkt i en helt ny dokumentarfilm om Helle Thorning Schmidt interviewer Tine Johansen den tidligere statsminister og dokumentarfilminstruktør Nille West.

18.30-20: Netværksarrangement i haven ved Villa Allinge (Strandvejen 47). Fagbladet Journalisten uddeler Lukkethedsprisen 2023, satiregruppen MAGT uropfører deres ode til offentlighedsloven, der er måske en hemmelig gæst, og så byder DJ på lidt vådt og tørt til ganen. Alle medlemmer og samarbejdspartnere er velkomne.

Fredag den 16. juni

12-13: I GRAKOMs gårdhave (G24): Hvordan ser vi fremtidens medier? Tine Johansen deltager i paneldebatten.

17-18: På PFA's scene (G2): Woke - er det wauw eller væmmeligt? Tine Johansen deltager i panelet, og Charlotte Harder er ordstyrer.

Lørdag den 17. juni

14-15: Hos Kooperationen (G15): Digitale fællesskaber, demokrati og platformskooperativer. Næstformand Allan Boye Thulstrup deltager i paneldebatten.

Kommentarer