Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

En varm hilsen i en kold tid

2020 har på mange været et hårdt og specielt år. Formanden og næstformanden i DJ sender her deres bedste julehilsner til alle medlemmer.

Julehilsen

Bob Katzenelson

Kære medlemmer

2020 har været et vildt og anderledes år. Knap havde foråret fundet lyset frem, før vi blev sendt hjem og på afstand af hinanden. For nogle medlemmer betød pandemien at opgaverne blev færre – for andre helt væk.

Men aldrig har god journalistik og kommunikation været så vigtig som under en pandemi. Der er blevet knoklet mange steder for at holde befolkningen opdateret og magthaverne i ørerne, og Corona fik politikerne på Christiansborg til at forstå, at vores arbejdsmarked er mangfoldigt.

Der blev i løbet af kort tid lavet hjælpepakker til lønmodtagere, ledige, studerende, freelancere og selvstændige, som havde mistet opgaver og omsætning fra den ene dag til den anden. Vi har i DJ gjort vores bedste for at hjælpe og guide jer i forbindelse med ansøgningerne. Ligesom vi fortsat vil presse på for at holde politikerne fast på, at nutidens arbejdsmarked er fleksibelt.

Et af de få gode tiltag, der har set dagens lys i 2020, er barselsfonden for selvstændige, der sikrer, at man både kan stifte familie og firma. Et vigtigt skridt i den rigtige retning.

2020 blev også året, hvor #Metoo-debatten for alvor skyllede ind over medie- og kommunikationsbranchen og resten af det danske arbejdsmarked. En tiltrængt samtale om trygge arbejdspladser og lige muligheder for alle er endelig i gang. Samtalen vil fortsætte langt ind i det nye år.

Vi savner jer! I år er store arrangementer som Fagfestival, Kom20 og Fagligt Stævne blevet aflyst, og vi har henlagt vores faglige fællesskaber til digitale platforme.

Vi glæder os til, at 2021 forhåbentlig kan blive året, hvor vi igen kan mødes rigtigt. Glædelig jul og godt nytår.

De bedste hilsner

Tine Johansen og Allan Boye Thulstrup

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.