Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DR-sparerunde: Så mange DJ-medlemmer har fået en frivillig fratrædelse

De sidste frivillige aftaler er forhandlet på plads blandt DR-ansatte medlemmer. DJ står klar med rådgivning og karrieresamtaler.

frivillige fratrædelser

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I Danmarks Radios igangværende sparerunde, hvor op mod 400 stillinger skal spares væk, er de sidste frivillige fratrædelser nu forhandlet på plads. 20 DR-ansatte medlemmer har fået en frivillig fratrædelse. 19 af dem er på DJ-overenskomst, mens en enkelt er på AC-overenskomst.

De sidste forhandlinger skulle oprindeligt have været færdigforhandlet søndag den 30. oktober, men fortsatte til i dag torsdag den 4. oktober, hvor den sidste underskrift netop er kommet på plads.

Næste skæringsdato i DR's sparerunde er onsdag den 10. oktober, den såkaldte Sindetdag, hvor ledelsen i DR vil tilkendegive, hvem de har til sinde at opsige tirsdag den 30. oktober – små tre uger efter.

Få en karrieresamtale

I DJ vil medlemmer, der har bedt om en frivillig fratrædelse, kunne få en samtale med en karriererådgiver. Kontakt koordinator og socialfaglig sekretær Merete Jeilman på telefon 33 42 80 00 eller mail: mej@journalistforbundet.dk.

Opdateret mandag den 8. oktober:

Det er nu lykkedes at lande 21 frivillige fratrædelser - hvoraf en enkelt er på AC-overenskomst og de resterende 20 medarbejdere på DJ-overenskomst.

Opdateret tirsdag den 9. oktober kl. 13.47:

Antallet af DR-medarbejdere, der har bedt om og fået en frivillig fratrædelse er oppe på 23 i skrivende stund.

Opdateret onsdag den 10. oktober kl. 13.00:

Antallet af DR-medarbejdere, der har bedt om og fået en frivillig fratrædelse er endeligt landet på 25.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.