Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

"DJ’s udstyrsforsikring reddede mit kandidatprojekt"

Med DJ’s udstyrsforsikring kan studerende-medlemmer af DJ trygt låne udstyr fra skolerne. Og også uddannelsesinstitutioner i udlandet. Det fandt kandidatstuderende Line Berg ud af, da hun stod i en meget presset situation i Tyskland.

Line Berg Davidsen

Line Berg/Privat Line Berg i marken med sit dyre, lånte udstyr

Line Berg havde linet det hele op til sit kandidatprojekt, en tv-dokumentar om venskaber mellem mænd. Et projekt, der kræver masser af dyrt udstyr for at kunne realiseres. Og udstyr havde skolen i Berlin, hvor hun læser sin kandidat, heldigvis masser af, som de studerende kan låne. Men der var bare et ret stort problem:

”Jeg måtte ikke tage udstyret med til Danmark, fordi det ikke er forsikret uden for Tyskland. Og så var projektet pludselig i fare. Jeg undersøgte først, om jeg kunne leje udstyr i Danmark, men kameraet alene uden lyd og objektiver ville koste mig 20.000 kr. om ugen, og så skulle jeg jo starte med at røve en bank. Derfor spurgte jeg skolen, om jeg kunne låne udstyret, hvis jeg selv kunne finde en forsikring, og det fik jeg ja til,” siger Line Berg.

Reddet af DJ's forsikring

Først tjekkede hun med sin egen forsikring og dernæst andre selskaber, men ingen ville dække lånt udstyr overhovedet. Udstyret var simpelthen for dyrt. Men fra sin studiestart på SDU kunne hun huske, at de ældre studerende havde fortalt om en udstyrsforsikring gennem DJ. Derfor kontaktede hun DJ for at høre, om denne forsikring mon også gjaldt for udstyr lånt på uddannelsesinstitutioner i udlandet.

”Efter lidt tid lykkedes det DJ at finde ud af at få forsikringen til at dække også i udlandet, og så fik jeg som den første elev nogensinde fra den tyske skole lov at tage udstyret med uden for Tysklands grænser. Jeg kom afsted og alt gik fint,” fortæller hun lettet og glad for sit DJ-medlemskab.

”DJ’s udstyrsforsikring betød, at jeg kunne lave den film, jeg havde planlagt at lave. Og det reddede jo mit projekt. Jeg har af og til tænkt på, hvad det egentlig er, jeg får ud af at være med i en fagforening ud over kurser og den slags. Men jeg synes, at DJ er en fagforening, der er meget rettet mod de medlemmer, der er. Udstyrsforsikring er i hvert fald et rigtig godt medlemstilbud,” siger hun.

Kommentarer