Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ's sommerferieråd til studerende

Sommerpausen er den længste ferie på året og en god anledning til at reflektere over de små eller store justeringer, du gerne vil lave, når du vender tilbage til studiet. DJ's karriererådgivere giver dig et godt råd med i bagagen - og ønsker dig en god ferie.

studerende

Jenz Koudahl

Kære studerende

Vi håber du får en god og lang sommer, og at uddannelserne er ordentligt åbne, når du vender tilbage til studierne. COVID-19 har gjort de seneste semestre meget mærkelige, og det må have været svært at balancere din indsats.

Du skal bruge din sommer på at holde fri, men når du er tilbage på studiebænken, er det godt at have tænkt over det med den balancerede indsats. Hvordan bruger jeg tilstrækkeligt med kræfter på at leve op til de krav, der bliver stillet fra uddannelsen, samtidig med at jeg bruger kræfter nok på at finde ud af, hvad jeg vil bruge min uddannelse til, når jeg er færdig? Hvis du kun følger uddannelsens logik, kan du blive en forvirret og uforberedt dimittend. Hvis du ikke følger uddannelsens logik, lærer du ikke nok.

Prøv for eksempel at lytte til podcasten ”Karriereland” fra Karrierevejledningen på SDU. Det kan snildt gøres fra en liggestol.

Husk at du også kan bruge din studenterorganisation på dit studie. Se listen over studenterorganisationer her

Kommentarer