Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ's sommerferieråd til dimittender

Sommerpausen er den længste ferie på året og en god anledning til at reflektere over de små eller store justeringer, du gerne vil lave, når du vender tilbage til hverdagen, som for mange dimittender er en anelse nervepirrende. DJ's karriererådgivere giver dig et godt råd med i bagagen - og ønsker dig en god ferie.

Dimittend

Jenz Koudahl

Kære dimittend

Så blev du færdig med din uddannelse på et tidspunkt hvor der er økonomiske udfordringer både i den klassiske mediebranche og i økonomien generelt. Det er ærgerligt. Men over tid betyder din måde at håndtere din karriere og dit arbejdsliv på langt mere end konjunkturer – som går op og ned.

Brug først og fremmest din sommer på at holde ferie. Det gælder dog for flere af os, at du bedst holder ferie, hvis du ved, hvad der skal ske efter ferien. Derfor er det en god idé at bruge lidt tid før ferien på at sætte et mål og lægge en plan.

Målet skal være realistisk. Tag bestik af markedet og økonomien. Hvad kan lade sig gøre? Men målet skal samtidig være attraktivt, så det hele ikke er sort og krise og slemt og trist. Krisen gør måske, at du skal sætte længere tid af, til at nå dit mål, eller at du skal vælge et mål fra en anden hylde. Værre er det ikke.

Aftal gerne en karrieresamtale med en af DJ’s karriererådgivere. Vi har åbent hele sommeren. Og så vil vi anbefale denne gode bog som sommerlæsning. En række yngre digitale kommunikatører giver gratis alle de råd, som de ville ønske de havde fået, da de var dimittender, og på vej ind på arbejdsmarkedet.

Book en karrieresamtale i DJ

Kommentarer