Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ’s kommunikationsafdeling søger journalistpraktikant

Har du lyst til at prøve kræfter med formidling og kommunikation i Dansk Journalistforbund? DJ søger en journalistpraktikant til seks måneders praktik i kommunikationsafdelingen.

Som vores nye journalistpraktikant vil du i tæt samarbejde med afdelingens to journalister og øvrige medarbejdere først og fremmest være med til at producere indhold til nyhedsbreve, hjemmeside og sociale kanaler til DJ’s medlemmer og andre interessenter.

Du vil komme til at skrive om alt fra mediepolitik og udviklingen i kommunikationsfaget til stress og karriereudvikling med DJ som afsender. Formaterne er forskellige, og du vil både skrive nyheder, portrætter, baggrundshistorier og redskabsartikler. Desuden får du indsigt i at lave kampagner, strategisk og visuel kommunikation på sociale medier, som er vigtige formidlingskanaler i DJ.

Du kommer til at prøve kræfter med kommunikationsarbejde i en politisk organisation med en målgruppe, der stiller høje krav. Derfor er det vigtigt, at du har lyst og gå-på-mod til kommunikationsarbejde, og det at arbejde i en organisation, der til tider tiltrækker stor interesse fra de øvrige samfund.

DJ arbejder grundlæggende for, at pressefriheden og presseetikken aldrig bliver tilsidesat – og vi tøver ikke med at skabe nødvendige diskussioner og forandringer.

Vi har ofte travlt, men har det sjovt mens vi arbejder, og griner sammen over en fredagsøl.

Kommunikationsafdelingen består af syv fuldtidsmedarbejdere og to studerende, og det samlede forbund har til huse på Gl. Strand i København K.

Ansøgningsfrist er fredag den 19. maj kl. 12.00. Vi indkalder 5-6 kandidater til samtale, som afholdes i København onsdag den 24. maj.

Send din ansøgning til Troels Johannesen på tjo@journalistforbundet.dk og mærk det: "Praktikant".

Har du spørgsmål til opgaven kan de rettes til praktikantvejleder Johanne Boesdal eller kommunikationschef Troels Johannesen på 33428000.

Kommentarer