Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ’s kommunikations- og pressechef siger farvel

Efter godt tre år hos Dansk Journalistforbund – Medier & Kommunikation skal Charlotte Harder videre til et nyt job som projektleder hos Betty Nansen.

Charlotte Harder

Benita Marcussen

”Det er svært at sige farvel til alle de dygtige kolleger og politikere, som jeg har haft et super samarbejde med. Vi har virkelig rykket i de godt tre år, hvor jeg har været en del af DJ. Og jeg er især stolt af, at det er lykkedes at styrke DJ’s image og kommunikation, at kurven over studentermedlemmer nu peger den rigtige vej, og at vi har nytænkt og styrket DJ’s arbejde med politiske mærkesager med bl.a. et samarbejde med Djøf,” siger Charlotte Harder.

Partnerskaber, udvikling og at give en stærk stemme i den offentlige debat er også omdrejningspunkterne i det nye job som projektleder hos Betty Nansen.  

Charlotte Harder bliver i DJ frem til udgangen af april, så der er tid til en god overlevering af opgaverne.

”Det er vigtigt for mig, at alle større opgaver og projekter kommer godt videre. Og jeg kapper altså ikke båndene til DJ helt, og jeg glæder mig allerede til en god dag sammen med en masse DJ-ansatte og DJ-medlemmer torsdag den 30. maj, hvor jeg er vært på KOM24.”

Kommentarer