Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ tilbyder lederuddannelse - gratis for medlemmer

Dansk Journalistforbund lancerer sammen med Erik Harr og Pia Gede Nielsen en samlet lederuddannelse, der er gratis for medlemmer. Det er første gang, at DJ har dette tilbud, som skal øge kompetenceudviklingen blandt de medlemmer, der er ledere.

DJ LEAD

Jonas Pryner og Mette Secher

For første gang tilbyder DJ nu en samlet lederuddannelse til både medlemmer og ikke-medlemmer (mod betaling). Tilbuddet skal ses i lyset af, at ledere er blevet en fast del af DJ via specialforeningen Ledere i DJ og dertil et ønske om at hæve kvaliteten af ledelse i medie- og kommunikationsbranchen.

Næstformand i DJ, Allan Boye Thulstrup:

"Med DJ Lead har vi skabt et nyt tilbud, som vil blive en gevinst for rigtig mange medlemmer. For de medlemmer af Lederne i DJ der deltager, vil der selvfølgelig være umiddelbar inspiration at hente. For alle andre medlemmer vil DJ Lead være med til at give et generelt løft af kvaliteteten af ledelse i vores brancher. Det er vores håb, at målrettet viden om god ledelse kan være med til at højne arbejdsmiljøet og arbejdsglæden på mange arbejdspladser i medie- og kommunikationsverdenen," siger han.

I spidsen for lederuddannelsen står Erik Harr og Pia Gede Nielsen, som begge har en relation til DJ. Erik Harr blev i 2019 kåret som årets leder af Ledere i DJ og har været en af de første mentorer i forbundets mentorordning, og Pia Gede Nielsen er formand for Ledere i DJ. Begge har mange års både teoretisk og praktisk erfaring med ledelse.

 ”Vores mål med uddannelsen er at tilbyde ledere i kommunikations- og mediebranchen en samlet lederuddannelse. Målgruppen er dermed ens, og vores eksterne oplægsholdere kommer også fra de to brancher, men det vi underviser i, handler udelukkende om ledelse. På de seks moduler tager vi deltagerne igennem de mest centrale temaer i ledelse og giver dermed både øvede og nye leder en række gode redskaber,” fortæller Pia Gede Nielsen.

Seks undervisningsdage

Uddannelsen består af seks undervisningsdage med følgende temaer: Hvad er god ledelse, det relationelle lederskab, afklaring af deltagernes lederidentitet, strategisk lederskab, ledelse i krydspres og det inspirerende lederskab. Foruden de to undervisere vil udvalgte eksterne oplægsholdere gæste flere af modulerne for at få emnerne perspektiveret.

”Vi underviser på uddannelsen i udvalgt teori, der giver kursisterne en grundlæggende og prioriteret viden inden for de forskellige fagområder. Samtidig har vi indlagt forskellige øvelser, så kursisterne får diskuteret de forskellige emner og udfordringer i grupper og plenum. Vi glæder os meget til at møde kursisterne og tage dem igennem dette spændene og udviklende forløb,” siger Erik Harr.

Der er tilmelding til uddannelsen nu og frem til 15. oktober. Der maks. 15 pladser, så det er bare med at blive skrevet op. Uddannelsen kører med to undersvisningsdage i november, to i december og to i januar. Alle deltagere modtager et diplom ved afslutningen af uddannelsen. 

Lederuddannelsen er gratis for medlemmer af Ledere i DJ. Er du DJ-medlem, men ikke medlem af Ledere i DJ, skal du melde dig ind i denne for at få uddannelsen gratis. For ikke-medlemmer af DJ er prisen 10.000 kr.

Læs mere om DJ’s lederuddannelse

Tilmelding til DJ's lederuddannelse her.

Kommentarer