Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ og TP har indledt forhandlinger om ny overenskomst med Grønlands Selvstyre

OPDATERET 7. MARTS. DJ og den grønlandske kreds under DJ - forkortet TP - har indledt forhandlinger om ny overenskomst for offentligt ansatte DJ-medlemmer samt medlemmer på det statslige nyhedsmedie KNR. Følg med i de fortløbende forhandlinger her.

Status på forhandlingerne

7. marts

Torsdag den 7.marts har forhandlingsdelegationen mødtes med 2 repræsentanter fra Økonomi- og Personalestyrelsen i Selvstyret (ASA) samt 2 repræsentanter fra KNR.

På mødet har vi haft en gennemgang af de økonomiske løntal, der danner basis for, at vi i den endelige aftale kan beregne de samlede omkostninger for fornyelse af overenskomsten.

Mødet afslørede, at vi hver især har behov for at gennemgå tallene endnu en gang og derefter udveksle spørgsmål og svar. Derfor har vi aftalt et nyt møde den 25.april, hvor vi regner med at blive enige om hvilke tal, der skal ligge til grund for beregningen af fornyelsen af overenskomsten.

28. februar

Onsdag den 28. februar har forhandlingsdelegationen mødtes med 2 repræsentanter fra Økonomi- og Personalestyrelsen i Selvstyret (ASA) samt 2 repræsentanter fra KNR.

På mødet har vi udvekslet krav og haft en teknisk gennemgang af overenskomsten, der efter overenskomstkommissionens anbefalinger skal ensrettes med de øvrige offentlige overenskomster, hvad angår opbygningen af overenskomsten.

Mødet blev holdt i en god stemning, og parterne mødes igen d. 7. marts, hvor vi fortsætter med den tekniske gennemgang.

TP/DJ’s forhandlingsdelegation er:

Forhandlingsleder/Forhandlingschef DJ, Marianne Molin

Formand for TP / redaktør i KNR, Arnaq Nielsen

FTR / informationsmedarbejder i Allorfik, Kathrine Kruse

Bestyrelsesmedlem i TP / speaker i KNR, Erik Olsen 

Kommentarer