Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ klar med støtte til fyringstruede medlemmer

Fyringsrunden i JP/Politikens Hus kommer til at berøre et stort antal DJ-medlemmer. DJ er klar med støtte og rådgivning til både ansatte og tillidsrepræsentanter.

En ny fyringsrunde rammer et af de store, danske mediehuse. I alt 55 redaktionelle medarbejdere på Politiken, Jyllands-Posten og Ekstra Bladet står til at miste deres job.

Næstformand i DJ, Tine Johansen, er p.t. på Ekstra Bladets redaktion i Århus, hvor hun har opholdt sig siden den triste besked fra JP Politikens Hus blev meldt ud kl. 14.00. Hun er naturligvis ked af nyheden om fyringsrunden:

”Vi ved, det er nogle hårde dage, I går i møde. Vi er med jer i tankerne og står klar med hjælp til både kollegaer og tillidsrepræsentanter i vores forskellige rådgivningsafdelinger,” siger hun.

Støtte til tillidsfolk og medarbejdere

DJs forhandlingsteam er desuden fysisk til stede både på Jyllands-Postens redaktion i Viby samt hos JP, Ekstra-Bladet og Politiken på Rådhuspladsen. Her vil de støtte de lokale tillidsfolk.

Dansk Journalistforbund er naturligvis klar med støtte og rådgivning til alle berørte medlemmer.

Vores faglige rådgivning er både klar med juridisk bistand i forhold til, hvillke rettigheder man har, hvis man bliver opsagt, og sparring til, hvilke karrieremuligheder, man kan have efter en opsigelse eller aftrædelsesordning.

Spørg efter juridisk rådgiver Birgitte Dreyer eller juridisk rådgiver Karina Svensson. De sidder klar til at besvare henvendelser.

Læs mere om opsigelser

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.