Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ inviterer til 8. marts: Digital chikane - sig det højt!

DJ markerer Kvindernes Internationale Kampdag med et arrangement om digital chikane. Du er velkommen.

Digital chikane

Rikke Ahm

I takt med at journalister, kommunikatører, bloggere og andre mediearbejdere bliver mere og mere synlige på nettet og på de sociale medier, oplever alt for mange at blive udsat for digital chikane som følge af deres arbejde. Internationale undersøgelser viser, at to ud af tre kvindelige journalister har oplevet digital chikane i form af trusler om død og voldtægt, mobning, stødende billeder, tyveri af digital identitet og lignende.

For mange har chikanen alvorlige konsekvenser i form af stress, tab af arbejde eller selvcensur. Det problem sætter Dansk Journalistforbund fokus på med dette års 8. marts-arrangement.

SIG DET HØJT, siger vi! For én af pointerne er, at det er vigtigt at tale om chikanen.

Fra morgenstunden er der spændende oplæg fra ind- og udland: Bliv klædt på til at tage kampen op mod troldene på internettet, uanset om du er fastansat eller freelancer, og få gode råd til, hvordan man som medie kan tage ansvar for kommentarfeedet.

Læs hele programmet for DJ's 8. marts-arrangement

Velkommen på Gammel Strand på næste fredag den 8. marts fra kl. 8.00-10.00 på Gl. Strand 46 i København.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du følge med på livestream på DJ's facebookside, hvor du også efterfølgende vil kunne finde video fra arrangementet.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

nicolai

lør, 03/09/2019 - 12:40

vil gerne lave et mix