Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ har fået en kernefortælling

DJ's delegeretmøde har vedtaget en ny kernefortælling for DJ.

Et solidarisk, fagligt fællesskab for alle på medie- og kommunikationsområdet

DJ organiserer løst- og fastansatte, freelancere og selvstændige, studerende og pensionister og arbejder som fagforening for at sikre alle medlemmer gode arbejds- og uddannelsesvilkår, herunder social tryghed og en fair aflønning.

I et levende medlemsdemokrati med faglige netværk udgør forbundet et solidarisk fællesskab for alle og samler alle fagligheder inden for medie- og kommunikationsbranchen. Vi varetager medlemmernes faglige interesser over for myndigheder og organisationer, og vi kræver ordnede forhold og en udbredt overenskomstdækning.

Vi ønsker at øge respekten for ophavsret, ytringsfrihed, professionel formidling og alle fagligheder i DJ.DJ rådgiver, forhandler og skaber netværk til gavn for medlemmerne, og arbejder for, at medlemmerne kan udvikle sig, blandt andet ved hjælp af relevant efteruddannelse og karriererådgivning.

Vi stræber efter at sikre alle medlemmer et godt og trygt arbejdsmiljø, og vi går forrest i kampen for et fortsat åbent og oplyst demokratisk samfund båret af presse- og ytringsfrihed og høje etiske standarder med en saglig og kritisk konstruktiv tilgang.

DJ arbejder for at styrke og beskytte den uafhængige journalistik og dens opgave og funktion i offentlighedens interesse.

Læs alt om delegeretmødet 2021

Kommentarer