Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ-Folkemødet i streger

Folkemødet er slut, og DJ fik på forskellige måder budt godt ind i debatten. Både med egne arrangementer og eksterne debatter, som formandskabet flittigt deltog i. Vi bad en af DJ's bladtegnere, Ib Kjeldsmark, om at illustrere et par af debatterne i haven ved Villa Allinge.

DJ på Folkemødet

Folkemødet består af en nærmest endeløs række af arrangementer og debatter. I DJ's have ved Villa Allinge "nøjedes" vi med fire arrangementer i år: Et debatarrangement sammen med Folkekirkens Nødhjælp om diversitet og ligestilling på arbejdsmarkedet, uddeling af Journalistens Lukkethedspris sammen med, ja, Journalisten, et lidt mere uformelt netværksarrangement/mød-formandskabet i haven, samt et oplæg af Christine Eiberg, Margrethe Vestagers kommunikationsrådgiver.

Dertil deltog Tine Johansen og Allan Boye Thulstrup i flere eksterne debatter og netværksmøder, både om ytringsfrihed, arbejdsmarkedet for freelancere og selvstændige, samt et par med international dagsorden.

Ib Kjeldsmark var med til diversitetsdebatten og uddelingen af Lukkethedsprisen og fik sat streger på deltagerne:

Podcastvært og sekretariatsleder i Saga, Naima Yasin; forfatter og journalist, Rikke Viemose; Generalsekretær for Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen og formand for Dansk Journalistforbund, Tine Johansen og modereret af Charlotte Harder i den første,

samt modtager af Journalistens Lukkethedspris '22, Sundhedsminister Magnus Heunicke interviewet af Camilla Boraghi, og derefter debat om lukkethed i myndighederne med de to journalister James Kristoffer Miles fra Ekstra Bladet og Lars Nørgaard fra Berlingske.

  • Ib Kjeldsmark

  • Ib Kjeldsmark

  • Ib Kjeldsmark

  • Ib Kjeldsmark

  • Ib Kjeldsmark

  • Ib Kjeldsmark

Kommentarer