Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ er førende inden for mediation

I denne uge optræder DJ som ekspert på nordisk konference om konflikthåndtering. Mange DJ-medlemmer har fået glæde af DJ-konsulenternes unikke kompetencer inden for mediation, der tilbydes medarbejderforeninger og enkelte medlemmer.

Når en medarbejderstab eller en enkelt medarbejder er på skadelig koalitionskurs med hinanden eller deres ledelse, og det meste er prøvet for at løse problemerne uden held, så er det måske tid til at tilkalde en mediator.

En mediator er en uddannet konfliktmægler, der går ind i en konflikt og med forskellige redskaber forsøger at bringe parterne sammen for at finde en løsning til fælles bedste. En mediator er en neutral tredjepart, der gennem en struktureret proces hjælper parterne med selv at finde frem til en tilfredsstillende løsning på problemet. Det centrale i mediation (der ikke må forveksles med meditation) er, at parterne selv finder frem til løsninger.

Ved flere lejligheder har DJ hjulpet medlemmer ud af svære konflikter i arbejdslivet gennem mediation, og med stor positiv respons fra både medlemmer og de ledelser, der har været en del af forløbet.

DJs arbejde anerkendt i Norden

Og nu bliver DJs arbejde med mediation også anerkendt i udlandet. Når en prækonference til Nordisk Juristmøde i Stockholm har mediation og konfliktmægling på programmet, er det blandt andet med DJ-konsulent Lone Amtrup som taler. Hun skal tale om mediation i interne konflikter i organisationer, og på den måde give videre af DJs erfaringer på området.

”Vi har fået nogle rigtig gode erfaringer i DJ med mediation, og dem vil vi naturligvis gerne give videre af. DJs medlemmer har taget rigtig godt i mod mediation og har sat stor pris på det tilbud, så det vil vi også i fremtiden benytte os af, hvis problemerne går i hårdknude”, siger Lone Amtrup, der er juridisk konsulent i DJ.

DJ har to uddannede mediatorer. Hvis du mener, at der er brug for mediation på din arbejdsplads, bør du kontakte DJ, der så vil vurdere hvad der skal til for at løse problemerne.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.