Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ beklager fejl i mailudsendelse fra Mit DJ

En systemfejl hos DJ’s webleverandør var tirsdag skyld i, at en række medlemmer har modtaget en forkert mail med oplysninger til DJ’s logindløsning på DJ’s hjemmeside. DJ beklager fejlen.

På grund af en fejludsendelse fra DJ’s nye CMS, modtog en række DJ-medlemmer tirsdag en mail, der opfordrede til at logge på Mit DJ på DJ’s hjemmeside for at ændre password.

Men en række medlemmer modtog et log ind til et andet medlem, så disse kontaktinformationer som mailadresse og telefonnummer fra DJ’s medlemssystem kunne tilgås.

Alt i alt nåede 732 medlemmer at logge ind, inden DJ lukkede ned for Mit DJ og i en periode helt for tilgangen til Journalistforbundet.dk. De ændringer, der er foretaget på Mit DJ efter udsendelsen af mailen nulstilles, ligesom evt. ændrede adgangskoder også nulstilles.

DJ’s webbureau Reload, der har lavet systemet til log ind og udsendelse af mail, har påtaget sig ansvaret for fejlen, og arbejder pt. på at finde ud at, hvordan fejlen kunne opstå.

DJ’s kommunikationschef Troels Johannesen siger:

”Det er en fejl, der ikke må ske. DJ går meget op i beskyttelse af persondata, og derfor er det meget problematisk, at det her kan ske. Vi beklager til alle medlemmer, der er berørt af fejlen”. 

 

"Tidligt i forløbet sikrede vi, at man ikke længere kunne tilgå uvedkommenes data, og skal nu have en alvorlig snak med webbureauet, så vi sikrer, at dette aldrig sker igen”.

Troels Johannesen

Når alle fejlkilder er undersøgt og systemet er testet igen, vil alle medlemmer med mailadresse hos DJ modtage en mail med rigtigt log ind, så de kan logge ind på Mit DJ. Indtil da er der ikke adgang til Mit DJ.

Opdateret 19/10 kl 10.05
Alle 732 direkte berørte medlemmer har fået en direkte mail fra DJ. Medlemmer, der ikke har fået denne mail er ikke direkte berørt af fejlen.

Se hele redegørelsen fra webbureauet Reload