Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

DJ arrangerer ny konference om public affairs

Den 2. november afholder DJ sammen med Dansk Erhverv og Kforum landets første konference om public affairs og politisk interessevaretagelse. Mød blandt andet Danmarks ambassadør i USA Lars Gert Lose og praktikere inden for public affairs og politisk kommunikation. Billetsalg åbent nu.

public affairs

Mikkel Inumineq

Hvordan arbejder man med politisk interessevaretagelse i Trumps USA? Hvordan trænger man igennem i EU? Og hvad skal der til for at påvirke politikere på lokalt plan og på Christiansborg. Det er nogle af de spørgsmål du som professionel interessevaretager kan få besvaret når DJ sammen med Kforum og brancheorganisationen Dansk Erhverv byder velkommen til Public Affairs-dagen den 2. november.

Målet med Public affairs-dagen er, at give deltagerne et unikt indblik i, hvordan politiske beslutninger bliver til, hvordan man som organisation eller virksomhed kan blive bedre til at påvirke de politiske beslutningsprocesser og kommunikere professionelt om sine politiske mærkesager.

Danmarks mand i Trumps USA

Direkte fra Washington kommer Danmarks ambassadør i USA Lars Gert Lose, og fortæller om, hvordan ambassaden plejer danske interesser i USA, og giver sit bud på, hvordan danske virksomheder kan komme igennem til amerikanske beslutningstagere.

Derudover kan du få et indblik i Ubers arbejde med at påvirke danske politikere, ligesom du kan få konkrete redskaber til både at påvirke beslutningstagere på lokalt, kommunalt plan og i EU. Endelig får Public Affairs-dagen besøg af en ekspert i digital public affairs, der giver et indblik i de nyeste metoder og redskaber for at få indflydelse gennem digitale og sociale medier.

SE HELE PROGRAMMET FOR PUBLIC AFFAIRS-DAGEN

Konferencen foregår torsdag den 2. november på Børsen i det centrale København. Det koster 2000 kroner at deltage i konferenceprogrammet, der varer fra 9 - 13 med efterfølgende frokost.

Medlemmer af DJ og Dansk Erhverv får rabat på 20 % og betaler således 1600 kroner.

Se mere om Public Affairs-dagen og tilmeld dig her.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.