Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Direktør Linda Garlov stopper i DJ for at blive direktør i a-kassen AJKS

Hovedbestyrelsen for a-kassen AJKS godkendte i går ansættelsen af en ny direktør, og valget faldt i et stærkt ansøgerfelt entydigt på Linda Garlov. Det betyder, at Linda Garlov stopper som direktør i Dansk journalistforbund.

linda

Thomas Tholstrup

Medarbejderne i Dansk Journalistforbund (DJ) og AJKS er ved middagstid blevet orienteret om, at Linda Garlov ansættes som ny direktør i A-kassen AJKS. DJ’s hovedbestyrelse blev orienteret torsdag aften og samles ved et ekstraordinært HB-møde den 7. februar for at sætte gang i processen med at finde en ny direktør til forbundet.

Lars Werge, som både er formand for DJ og AJKS og dermed har været en del af ansættelsesprocessen siger:

- Linda Garlov er det helt rigtige valg til den opgave, der skal løses i a-kassen. Derfor ser jeg meget frem til samarbejdet med hende. Hun var del af et stærkt ansøgerfelt, men der var ingen tvivl om, at a-kassen har behov for netop den erfaring, de kompetencer og de ideer, Linda Garlov bringer med sig. 

Næstformand i DJ Tine Johansen ønsker Linda Garlov tillykke med det nye job:

- For AJKS er det en kæmpe gevinst at få så kompetent en leder til at udvikle a-kassen til gavn for medlemmerne, og jeg ønsker selvfølgelig Linda Garlov tillykke med det nye job og de nye udfordringer. Men for DJ er det selvfølgelig et stort tab at skulle ’afgive’ vores dygtige og vellidte direktør gennem 15 år. Hun har været med til at udvikle en fagforening i evig vækst og forandring, og hun har været vores stabile administrative chef i en omskiftelig fagpolitisk tid.

Linda Garlov understreger, at skiftet til AJKS ikke er et fravalg af DJ, men derimod et tilvalg af a-kassen og den spændende udviklingsopgave, der venter.

- Jeg glæder mig meget til opgaven i AJKS. A-kassearbejdet har altid stået mig meget nær, og jeg glæder mig til at kunne fokusere mere på det. De seneste år har der været en god medlemsvækst i a-kassen, og det mønster skal fastholdes og meget gerne udbygges. Jeg skal levere en strategi for forretningsudvikling til bestyrelsen for AJKS allerede i de kommende måneder. Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel til DJ og alle de engagerede medlemmer og medarbejdere efter så mange år.

Linda Garlov tiltræder den nye stilling den 1. marts 2019.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Lissie Jensen

fre, 01/25/2019 - 16:44

Hvor er a kasse medarbejderne heldige😋 god vind Linda.