Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Direktør stopper i Dansk Journalistforbund

Elisabeth Geday stopper som direktør i Dansk Journalistforbund. Hun bliver afløst af to fra ledergruppen, som konstitueres til opgaven med at lede sekretariatet og dets medarbejdere.

Dansk Journalistforbund

Jakob Carlsen

”En enig Hovedbestyrelse har besluttet at afskedige Elisabeth Geday som direktør i Dansk Journalistforbund. Hun er ikke den rette til de ledelsesopgaver, som forbundet nu og fremover har brug for,” siger Tine Johansen, formand for Dansk Journalistforbund.

”Vi må erkende, at forbundets behov og Elisabeths profil ikke matcher. For alle parters skyld handler vi hurtigt på den erkendelse,” siger Tine Johansen.

To medlemmer af sekretariatets nuværende ledergruppe, økonomichef Peter Reich og rådgivningschef Karin Mette Thomsen, konstitueres i en to-personers ledelse med klart definerede opgaver indadtil og udadtil. Hovedbestyrelsen vil nu igangsætte den proces, der skal afklare den fremtidige ledelsesstruktur.    

Kontakt:

Tine Johansen, formand: 20 40 53 13

Anna Langhorn, presserådgiver: 22 26 40 24

Kommentarer

Allan Boldt

fre, 09/20/2019 - 12:32

Det er sgu lidt træls med et så kort ansættelsesforløb for både E. Geday og Journalistforbundet - håber, at forbundet med fuld ret kan kræve formidlingshonoraret fra headhunterfirmaet/Genitor retur - hver og en krone....