Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

"Det en stor service, at vi har mulighed for at få kurser som medlem af DJ"

Isabell og Trine har deltaget i to af DJ's kurser for studerende. De vil varmt anbefale andre studerende at gøre det samme.

Brug DJ's kurser for studerende

Privat og Mikkel Inumineq

Isabell Marie Skjoldborg Zarp, læser medieproduktion og ledelse på DMJX


Hvordan var det at deltage til DJs kurser?
Det var rigtig godt at deltage, lektoren var super kompetent og dygtigt, og undervisningen var ret “intim” grundet få pladser. Det gjorde undervisningen rigtig gavnlig! Undervisningen var af rigtig god kvalitet og jeg har siden kunne bruge de ting, som jeg har lært i forskellige sammenhænge.

Kan du bruge kurset på dit studie
Jeg kan ikke bruge kurset lige i øjeblikket, men jeg tror, at jeg får stor gavn ag det på mine kommende semestre. Jeg har dog kunne bruge det ved mit arbejde, hvilket har været virkelig fedt!

Hvilke kompetencer har kurset givet dig?
Jeg har fået en masse kompetencer inden for Adobe Illustrator. Jeg deltog til to kurser, et helt nybegynder og et “mindre” nybegynder. Kurserne var derfor med til at lægge et rigtig fint fundament, for selv at kunne udvikle sine kompetencer i programmet.

Vil du anbefale andre at deltage til DJs kurser?
Ja, helt bestemt. Det en stor service, at vi har mulighed for at få kurser som medlem af Dansk Journalistforbund - og helt klart noget jeg vil anbefale alle til at udnytte! Det har virkelig været en fornøjelse!

Trine Vester, læser dansk og journalistik på Roskilde Universitet


Hvordan var det at deltage til DJs kurser?
Det var virkelig en fornøjelse at deltage til Dansk Journalistforbunds kursus i Adobe Photoshop. Jeg følte mig meget velkommen, da jeg kom ind i lokalet, hvor kurset blev afholdt. Kursusholderen talte i et letforståeligt sprog, og han skabte et trygt læringsmiljø, hvor der var plads til spørgsmål og forvirring. Derudover var det virkelig gode faciliteter, det er altid et plus, når der bliver sørget godt for én på et kursus i forhold til at der løbende blev holdt pauser, så vi kunne tage en kop kaffe og lidt frisk luft. Gratis aftensmad takker man heller ikke nej til.

Har det gavnet dig at deltage til kurset?
Det har det helt sikkert gavnet mig at deltage i kurset. Jeg har længe gerne ville prøve et kursus i Photoshop, og jeg er glad for, at jeg valgte at tage kurset hos Dansk Journalistforbund. Jeg overvejede også at tage sagen i egen hånd og se en masse YouTube-videoer, men det giver bare noget ekstra, når der sidder en ekspert inden for området, som man kan stille spørgsmål og som kan hjælpe, når man laver fejl i programmet.

Hvilke kompetencer har det givet dig?
Kurset har givet mig modet til selv at begynde at lege i Photoshop. Før kurset havde jeg aldrig åbnet programmet, da det virkede meget uoverskueligt med de mange features. Kurset har givet mig nogle gode eksempler på hvordan man kan redigere billeder på en simpel måde. Kurset har altså gjort Photoshop en smule mere overskuelig.

Vil du anbefale andre at deltage til kurserne?
Jeg vil helt sikkert anbefale andre studerende at deltage i Photoshop kurset eller andre af Dansk Journalistforbunds kurser. Det kan aldrig skade at lære noget nyt!

Kommentarer