Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Delegeretmøde 21': Udsigt til kampvalg

På søndag den 25. april afholder DJ sit ordinære delegeretmøde. Der skal vælges formand, næstformand og dertil 13 medlemmer af hovedbestyrelsen. To dage før mødet, har 14 kandidater meldt sig til hovedbestyrelsen, så der er lagt op til kampvalg.

Delegeretmøde i DJ

Jonas Ahlstrøm Det er desværre ikke muligt at afholde et fysisk delegeretmøde i år. Billedet her er fra delegeretmødet 2019 i Kolding.

Læs alt om delegeretmødet 21

Du kan følge med undervejs via #delmøde21

Delegeretmødet 2021 venter lige rundt om hjørnet, og på mandag har du som medlem fået en ny hovedbestyrelse og et nyvalgt formandskab. I skrivende stund (fredag middag), tegner der sig udelukkende et kampvalg om de 13 pladser i hovedbestyrelsen, da der hidtil har meldt sig 14 kandidater på banen, mens hverken siddende formand, Tine Johansen, eller siddende næstformand, Allan Boye Thulstrup, har fået modkandidater. Men det er muligt at stille op til både formandskabet og hovedbestyrelsen frem til dirigenterne lukker opstillingslisterne i løbet af delegeretmødet søndag.

Som det ser ud nu, har altså 14 kandidater meldt deres kandidatur til hovedbestyrelsen 2021-2023. Heraf sidder de otte i hovedbestyrelsen i dag, mens seks nye kandidater har meldt sig. Da delegeretmødet i år helt ekstraordinært afvikles som et digitalt endags-møde, vil kandidater til formandskab og hovedbestyrelse ikke få taletid til at præsentere deres kandidatur fra talerstolen. I stedet har de kunnet præsentere sig skriftligt her.

Udover valg til formandskab og hovedbestyrelse, skal delegeretmødet også tage stilling til en række forslag. Heriblandt et forslag om vedtagelse af en ny kernefortælling (læs mere om forslaget på Journalisten.dk), forslag om ændring af kontingentbidraget til Sikringsfonden samt flere andre forslag. Du kan læse hele dagsordenen inkl. forslag her.

Delegeretmødet afvikles digitalt søndag den 25. april fra kl. 10-18.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.