Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

De nominerede til Årets Leder er fundet

Tre ledere er nomineret til den nystiftede pris Årets Leder i medie - og kommunikationsbranchen, som uddeles når Ledere i DJ holder generalforsamling den 28. februar.

Årets Leder

 

Fredag den 15. februar var sidste frist for at indstille kandidater til prisen Årets leder i medie- og kommunikationsbranchen, en ny pris indstiftet af specialforeningen Ledere i DJ.

Blandt de indstillede har bedømmelseskomiteen nomineret tre. Det er: 

  • Christina Andreasen, redaktør for digital udvikling og sociale medier på Berlingske, for at indføre professionel digital journalistik på Berlingske og for sit inspirerende lederskab.
  • Erik Harr, direktør i FADL, for indførelsen af medielobbyisme i Dansk Sygeplejeråd og Apotekerforeningen og for sit inddragende lederskab.
  • Casper Dall, redaktionschef på DR P4 København, for sin indsats for at gøre kanalen til et dagsordenssættende medie og for at skabe stolthed og mening hos medarbejderne.

 

Vinderen kåres den 28. februar 2019 kl. 16 i DJ. Efter prisoverrækkelsen byder Ledere i DJ på en forfriskning, og efterfølgende er der generalforsamling i foreningen. Bestyrelsen håber at se mange fra branchen - og tilmelding er ikke nødvendig. 

 

 

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.