Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

655.000 kr. indsamlet til Safety Fonden

I løbet af delegeretmødet i Kolding blev der indsamlet i alt 655.841 kr. til DJ's Safety Fond. Dermed sender medlemmerne i DJ et kraftigt signal om støtte og opbakning til pressede kollegaer i hele verden.

Safety Fond 2017

Jonas Ahlstrøm Næstformand Tine Johansen fortæller delegeretmødet om DJ's Safety Fond.

Abdullah var i oktober 2016 taget til en lille landsby vest for Aleppo i Syrien for at dække et bombeangreb. Mens Abdullah tog billeder og filmede i landsbyen, angreb jagerfly på ny, og han blev så alvorligt såret i ben og arme, at han efterfølgende fik amputeret den ene arm. Efterfølgende har det været umuligt for Abdullah at fortsætte sit journalistiske arbejde, og lige nu handler det om helt basale hverdagsting for ham og hans familie, der i dag bor i Tyrkiet. Abdullah fik i 2016 10.000 kr. fra DJ's Safety Fond til at komme på fode igen. Abdullah fortalte sin historie via en video til de delegerede på delgeretmødet og er bare en af rigtig mange kollegaer i hele verden, der oplever akut pressede arbejdsvilkår eller levevilkår.

Derfor er det en kæmpe støtte, at DJ's medlemmer år efter år bakker op om kollegerne i udlandet både moralsk og med penge. Indsamlingen til DJ's Safety Fond foregår hvert år ved enten Delegeretmødet eller Fagligt Forum.

Se alle bidrag til Safety Fonden 2017 (pdf)

Kareem Abeed Mød Abdullah fra hans opholdssted i Tyrkiet.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.