Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

61 forslag på 49 journalistiske projekter til Cavlingprisen 2021

I alt 49 journalistiske projekter er i spil til at blive modtager af Cavlingprisen 2021.

Cavlingmateriale

Mikkel Inumineq Der er blevet indleveret materiale til Cavlingprisen hele formiddagen.

Læs alt om Cavlingprisen - se tidligere vindere, se hvem der sidder i cavlingkomiteen og se alle forslag til cavlingprisen 2021

Rettet: Efter en fingennemgang af det indleverede materiale, er antallet af forslag og projekter nedjusteret 65 forslag på 53 projekter

Der har været udsædvanligt travlt i DJ's velkomstcenter i dag. Hele formiddagen er materiale til forslagene til Cavlingprisen 2021 væltet ind, og DJ's sekretariat har knoklet for at få dem alle registreret og sorteret. Da uret slog 12, og vinduet for at indlevere forslag og materiale lukkede, lå der 61 forslag på i alt 49 projekter (nogle projekter er blevet foreslået af flere forskellige). Det er ikke helt lige så mange som sidste år, hvor 55 projekter blev foreslået.

I morgen torsdag bliver materialet sendt ud til de fem medlemmer af Cavlingkomiteen, der ifølge flere meldinger sidder og tripper for at komme i gang med at læse/lytte/se de mange projekter grundigt igennem. I slutningen af november mødes komiteen til et firedages seminar, hvor alle projekter bliver minutiøst gennemgået, diskuteret og debatteret. 

Og 9-10 december sætter komiteen sig så sammen på en hemmelig(!) lokation i København og diskuterer sig frem til endelig enighed om, hvilke projekter, der opnår nominering til uddeling af prisen 7. januar på Nationalmuseet i København.

Se alle forslag her - og læs mere om Cavlingprisen

Cavlingmateriale

Mikkel Inumineq

Kommentarer