Gå til hovedindhold
Freelancere arbejder på freelancebureau

Jonas Pryner Andersen

Freelancer & selvstændig

Rådgivning og inspiration for dig, der er freelancer eller selvstændig.

Rådgivning og inspiration for dig, der er selvstændig eller freelancer


DJ vil være Danmarks stærkeste fagforening for freelancere og selvstændige. 

Vi har mange års erfaring med at rådgive freelancere og selvstændige om sygdom, barsel, priser og honorar, skat og moms mm, og som medlem af DJ får du adgang til et stærkt fællesskab i medie- og kommunikationsbranchen.

DJ har i dag ca. 3.000 medlemmer, der er freelancere eller selvstændige, og vi vil gerne være endnu flere, så vi får et endnu stærkere fagligt fællesskab for freelancere og selvstændige.

Jakob Carlsen

STYR PÅ FORSIKRING & PENSION

Er du ordentligt forsikret? Og hvad med din pension? DJ hjælper dig med at få et overblik.

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Mette Secher

DJ BIZ - HJÆLP TIL SELVSTÆNDIGE

DJ har både korte og lange kurser og tilbud til dig, som vil starte egen virksomhed eller som er i luften og gerne vil have hjælp til at drive forretningen bedre.

Andreas Weiland

FIND EN FREELANCER

Find-freelancer.dk indeholder ca. 1.500 freelancere, der er medlem af DJ. Her finder du professionelle folk, der forstår dine udfordringer.

Jakob Carlsen

FIND EN MENTOR

Den største ressource, du har adgang til via dit medlemskab af DJ, er de andre medlemmer. Læs hvordan du kan få en mentor - eller bliv mentor for andre.

FREELANCEGRUPPEN

Freelancere i DJ er organiseret i Freelancegruppen, som varetager freelanceres interesser i DJ og arrangerer kurser, gå-hjem-møder mv.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk