Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Workshop - Job crafting

Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

31. august & 21. sep 2016

Arrangør: FreelanceGruppen

Pris: Gratis og kun for FreelanceGruppens medlemmer

Du var fyr og flamme, da du i sin tid startede som freelancer, men med tiden er det gået ned ad bakke. Pludselig er der for lidt af det interessante og sjove og alt for mange opgaver, som dræner dig for energi - og måske selvtillid. Du føler dig i stigende grad demotiveret og uinspireret. 

Lyder det bekendt? Så er du ikke alene. Den gode nyhed er, at der findes en udvej, uden at du behøver foretage et drastisk sporskifte. Det kan stadig lade sig gøre at vende den nedadgående spiral og få det bedste ud af den freelanceforretning, du allerede har bygget op.

I dette forløb får du hjælp til at flytte fokus og sammensætte dine opgaver på nye måder, der giver dig mere energi og arbejdsglæde. Du får værktøjer til at forme dit arbejdsliv i en retning, der er engagerende og inspirerende. At blive mere klar på dine personlige styrker, din motivation og hvad der driver dig, er det bedste kompas, når du skal genfinde energi og arbejdsglæde. 

Om metoden
Udviklingsforløbet er baseret på nogle af de nyeste teorier og metoder fra styrkebaseret udvikling og positiv psykologi. Vi arbejder primært med job crafting[1] og styrkebaserede teknikker, hvor du så at sige lærer at blive din egen jobentreprenør og forme det arbejdsliv, som du motiveres af.  

Om forløbet
På Workshop I bliver du introduceret til job crafting og sammenhængen med mening i arbejdslivet. Du får hjælp til at kortlægge din aktuelle freelancesituation, indblik i hvornår du er mest engageret i dit arbejde og værktøjer til at forme dine opgaver og relationer på nye måder, der er mere i overensstemmelse med dine personlige motiver, styrker og interesser.

Mellem de to workshops arbejder du med job crafting-eksperimenter og får nye erfaringer, der bliver udgangspunkt for workshop II. Samtidig bliver du klogere på dine motiver, styrker og interesser.

Obs! Forberedelse
Workshoppen kræver 15-30 minutters forberedelse der hjemme. Derfor skal du, samtidig med at du tilmelder dig workshoppen, sende en mail til underviser Ulla Schade på: us@schadekom.dk. Du vil hurtigt derefter modtage materiale fra Ulla.

På Workshop II deler vi erfaringerne fra deltagernes arbejde med job crafting siden sidst. Desuden får du større klarhed over, hvordan du får motiver, styrker og interesser mere i spil i forhold til arbejdsopgaver og -relationer.

Workshop 1: Onsdag den 31. august 2016, kl. 9-13

Workshop 2: Onsdag den 21. september 2016, kl. 9-13

Tilmelding: http://www.conferencemanager.dk/FLG31082016

Underviser: Ulla Schade, journalist, kognitiv coach, master i positiv psykologi

Privatfoto

Der er no-show-fee på denne workshop, derfor skal du give betalingsoplysninger ved tilmelding. Du skal melde afbud senest to dage før workshoppen, hvis du vil undgå at blive trukket kr. 200,- i no-show-fee.

FreelanceGruppen byder på kaffe og croissant til velkomst og en sandwich til at skrubbe af på.

Kommentarer