Gå til hovedindhold
Bliv medlem

DJ vil have en aftale med BLU

En række producenter har benyttet sig af en kattelem i Producentforeningen og betalt 10.000 kr. for ikke at høre ind under overenskomsten. Dem vil DJ gerne have en aftale med, og vi starter med BLU

Producentforeningen har – efter DJs opfattelse – begået en fejl ved at tillade produktionsselskaber at blive medlem af Producentforeningen uden samtidig at skulle tilslutte sig de overenskomster, som Producentforeningen har fx med DJ.

For 10.000 kr. ekstra om året kan et produktionsselskab betale sig fra at være omfattet af overenskomsten mellem DJ og Producentforeningen. Det har Producentforeningen nu bedt DJ om at gøre noget ved. Og mener, at vi alene skal gå ud og kræve overenskomster hos de associerede medlemmer af Producentforeningen og øvrige ikke-overenskomstdækkede selskaber.

Det er en lidt omvendt tankegang, men DJ har valgt at tage udfordringen op. I første omgang vil vi gerne indgå aftale med BLU.

Der er foreløbig aftalt et forhandlingsmøde med BLU efter sommerferien, hvor forhandlingsdelegationen består af repræsentanter fra DJ, Skuespillerne, Filminstruktørerne og FAF.

Hvis du skal ansættes eller indgå kontrakt med BLU

Skal du ansættes på BLU, skal du kontakte Henrik Rønne fra DJ for at høre, hvilke vilkår DJ anbefaler. Som sagt vil vi gerne have overenskomst med dem, men indtil det lykkes, vil vi foreslå, at I indgår aftaler, der henviser til vores overenskomst med Producentforeningen.

Ring til Henrik Rønne og hør mere tirsdage og onsdage på 3342 8000.

Se DJ's overenskomst med Producentforeningen

Kommentarer