Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Kom med KSR på studietur til London

Er du kommunikationsstuderende på RUC har du nu mulighed for at komme med på en helt unik studietur: Turen går til London, og KSR har sammensat et program, der er spækket med seje virksomhedsbesøg, men også tid til at se sig lidt omkring.

Foto af London

KSR

VI besøger både danske og internationele virksomheder, så tag med, hvis du vil vide, hvordan det er at forfølge en international karriere, eller hvis du bare mega gerne vil til London og møde nogle af branchens sejeste kommunikatører.

Turen ligger fra onsdag d. 15. februar om eftermiddagen til søndag d. 19. februar om formiddagen. Vi sørger for at gøre turen så billig som mulig for dig, så inkluderet i prisen er: flybillet t/r, overnatning, offentlig transport rundt i London og virksomhedsbesøg.

Alt det får du for kun 1400 kr. Betalingen skal ske via et tilmeldingslink og bliver delt op i to rater. 1. rate er 500 kr. senest d. 20. november, mens 2. rate er 900 kr. senest d. 5. januar. 1. rate er ikke refunderbar. Vi reklamerer for tilmeldingslinket, når det åbner, her på siden. Der er 25 pladser på turen, og vi kører efter først til mølle princippet.

Følg med på KSR's facebook-side for mere info

OBS: Det er en betingelse, at du er medlem af KSR, hvilket vil sige, at du er kommunikationsstuderende på RUC, samt at du er medlem af Dansk Journalistforbund.

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.