Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mød LA-journalist Ann Friedman

Ann Friedman fortæller på Fagfestival om at få succes som freelancer - efter mange år som ansat - og hvorfor hun elsker at arbejde i mediebranchen netop nu.

Ann Friedman

Lara Shipley

Ann Friedman er selvstændig blogger, magasinjournalist og podcaster, der har gjort sig bemærket med nyhedsbreve, blogs og podcasts om aktuelle emner inden for teknologi, politik, arbejdsliv og ligestilling.

Ann Friedman skriver en fast klumme på NYmag.com og freelance for magasiner og tidsskrifter som The Guardian, The Los Angeles Times, ELLE, The Gentlewoman, The New Republic, The New York Magazine and Los Angeles Magazine.

Ved siden af den skrevne journalistik producerer hun podcasten Call Your Girlfriend sammen med den prisbelønnede digitale kommunikatør Aminatou Sow, der er på Forbes liste over talenter under 30 inden for teknologi. Call Your Girlfriend er bygget op som en samtale mellem long distance veninder, der snakker om kultur, politik, kvinder og arbejdsliv.

Ann Friedman er 34 år og bor i Los Angeles. Hun er uddannet journalist fra 2004 og startede sin karriere som redaktør for det journalistiske (online)magasin The American Prospect, hvorefter hun fortsatte som redaktør på de LA-baserede GOOD Magazine – inden hun valgte at gå selvstændig i 2012.

Tjek hendes arbejde ud på annfriedman.com

Kommentarer