Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Årets leder 2022 er Camilla Kjems

Mediechef i New Media hos Aller Media, Camilla Kjems er årets modtager af titlen Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen. Det er fjerde gang i alt, Specialforeningen Ledere DJ udpeger årets leder.

Camilla Kjems - Årets Leder 2022

Jakob Kirk Camilla Kjems

I indstillingen af Camilla Kjems stod der blandt andet:

"Camilla ser sine medarbejdere som den afgørende faktor i hendes daglige virke som Mediechef i New Media hos Aller Media.

Det er medarbejderne, der gør forskellen, og Camilla er meget optaget af, at medarbejderne ved, hvilken forskel de gør i verden og i hverdagen i New Media. Hun arbejder med formål/purpose og gør en dyd ud af at formulere og diskutere, hvorfor vi gør, som vi gør og skabe mening. Camilla ser på det hele menneske og er ikke bange for at dele ud af sig selv i processen for at få medarbejderne til at føle sig trygge i at være lige netop dem, de er. Hun har hjertet med i sin ledelse, er ikke bange for at afprøve nye forretningsmæssige opgaver eller at udfordre sig selv og kigge indad. Nogen af de ord, medarbejdere sætter på Camilla er; faglig dygtig, kærlig, lyttende, inkluderende. Hun fremhæver ikke sig selv - som leder går hun både foran, står last og brast ved siden af og går også gerne bag ved."

Læs mere om Årets Leder og se tidligere prismodtagere

Kommentarer