Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nanna Andreasen er Årets Leder 2021

Specialforeningen Ledere i DJ har igen kåret Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen. Valget er i år faldet på programchef på TV 2/Lorry, Nanna Andreasen.

Årets Leder 2021: Nanna Andreasen

Privat Nanna Andreasen

Tidligere modtagere af Årets Leder


2019: Erik Harr

2020: John Jäger

 

Det er tredje gang Ledere i DJ kårer Årets leder i medie- og kommunikationsbranchen. Formålet er ifølge formand i Ledere i DJ, Pia Gede Nielsen, at sætte fokus på ledelse fag:

"I Ledere i DJ vil vi gerne vil sætte fokus på ledelse. Ikke på lederen som en person med stjerner på skuldrene, men på ledelse som fag. Et vanskeligt fag, som kan læres, og en færdighed, som konstant skal passes og plejes. Med prisen vil vi gerne anerkende ledelse som et egentligt fag, og samtidig pege på lederen som en vigtig medspiller og samarbejdspartner i arbejdet med at styrke de medie- og kommunikationsfaglige arbejds­pladser og gøre dem parat til de mange nye udfordringer vi ser i vores branche i disse år," siger hun.

Og det er præcis den sidste passus, der i særlig grad kendetegner det menneske, Ledere i DJ kårer til Årets Leder i dag: Nanna Andreasen, programchef på TV 2 Lorry.

I indstillingen står der blandt andet:

Nanna Andreasen formår med en positiv og energisk indsats at skabe gode resultater på TV 2 Lorry. Hendes ledelse skaber resultater året rundt i  form af velsete udsendelser. Med en moderne og dynamiske ledelsesstil får Nanna Andreasen motiveret sine medarbejderne.

"Noget af det ledelse handler om, er at kunne finde vej og holde overblik i en broget, mangfoldig arbejds­virkelighed, og kunne sætte retningen og holde den, og det udtrykker kompasset fint, synes vi. Vi håber det vil hjælpe dig med at holde kursen i din ledergerning fremover! Hjerteligt tillykke," siger Pia Gede Nielsen.

 

Fundats for Årets leder

Prisen gives til en leder, der har markeret sig som leder; som indenfor sit felt – medier eller kommunikation – har opnået særlig opmærksomhed ved at skabe resultater i form af økonomisk, strategisk eller organisatorisk succes; og som fremstår som et forbillede for andre ledere i branchen.

Det kan være en leder med økonomisk indsigt, som har udviklet et nyt levedygtigt medie eller sikret et eksisterende medie overlevelse. Det kan også være en leder, der har haft visioner og mod til at udvikle en kommunikationsvirksomhed eller medie i en ny retning. Eller det kan være en empatisk og motiverende leder, som har fået medarbejdere og organisation til at blomstre.

Kommentarer

Annie Aurby

tor, 02/11/2021 - 23:29

Tillykke, Nanna! Så rigtigt det er dig, der får prisen! Annie