Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Log in

Du skal være logget ind med DJ's medlemslogin for at benytte dig af en række medlemstilbud og fordele. Her kan du se, hvordan du logger ind.

  1. Du logger på "MitDJ" øverst i højre hjørne. Husk at bruge den mailadresse, som du er registreret med i vores medlemssystem. Er du i tvivl om, hvilken mailadresse, du er oprettet med, kan du kontakte DJ
  2. Skriv din mailadresse og klik på "Har du glemt din adgangskode
  3. Skriv din mailadresse, og klik på "Send bekræftelseskode" - så bliver der sendt en bekræftelseskode til din mail. Kan du ikke umiddelbart finde mailen, skal du måske tjekke spam-mappen eller en af de andre mapper.
  4. Kopier koden fra mailen og sæt den ind i login-flowet og tryk på "bekræft kode". Det er udelukkende en midlertidig bekræftelseskode, og du kan ikke bruge denne fremover. Du skal lave din egen personlige kode.
  5. Når du har dannet en personlig kode, skal du logge på igen, og så er du logget ind. Du kan se, om du er logget korrekt ind, ved at "Log på" er ændret til "Mit DJ" øverst i højre hjørne.
  6. Du kan nu læse alt det indhold, der ligger bag medlemslogin, ændre forskellige oplysninger, tilmelde dig arrangementer og booke samtaler.

Ved login på medlemsportalen, opfordrer vi til, at man anvender Chrome som webbrowser og rydder al browserdata før nyt login.

Problemer med at logge ind på "MitDJ"?

Hvilken mail skal jeg bruge til login?

Du skal logge ind med den mailadresse, som vi har registreret på dig. Er du i tvivl om, hvilken mail det er, skal du være velkommen til at kontakte vores Velkomstcenter, som kan hjælpe dig med af afklare dette. 

De træffes mandag mellem 9:00-16:00 og tirsdag til fredag mellem 10:00 -15:00. 33 42 80 00

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord?

I tilfælde af, at du har glemt dit kodeord, skal du klikke på "Har du glemt din adgangskode?"

Herefter skal du skrive din mailadresse, og klikke på "Send bekræftelseskode" - der vil blive sendt en bekræftelseskode til din mail umiddelbart herefter. 

Den tilsendte kode skal du kopiere og sætte ind og klik på "bekræft kode". 

Herefter bliver du bedt om at lave din egen personlige kode. Den tilsendte bekræftelseskode er ikke din nye kode, men skal ændres til en personlig kode. 

 

 

Hvilken browser anbefaler I?

Vi opfordrer til at anvende Chrome som webbrowser og rydde al browserdata før nyt login.

Alternativt kan du forsøge at logge ind på en "InPrivate" browser. Den åbnes ved at trykke på "Ctrl + Shift + N" samtidig, når du står i en browser. 

Gå herefter til www.journalistforbundet.dk og klik på "Log på" i højre hjørne af hjemmesiden, hvor du bliver bedt om at skrive mail og kode. 

Kan du ikke huske mail og kode, så se spørgsmålene ovenfor. 

Hvad gør jeg, hvis intet af dette hjælper?

Hvis du har prøvet ovenstående råd og tips, men ikke er lykkedes med at logge ind, skal du være meget velkommen til at kontakte vores Velkomstcenter på 3342 8000 mandag mellem 9:00-16:00 og tirsdag til fredag mellem 10:00 -15:00. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk