Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Ann Lykke Davidsen og Linda Olsen

Kanaldirektør og nyhedschef, Radio Loud

Om mig

Ann Lykke Davidsen
Mads og Monopolet, P3 Guld, Aftenshowet, Året der gik, Boogie Radio og DR1-dokumentarer.

I løbet af de 15 år, Ann Lykke Davidsen var ansat i DR, havde hun som redaktør og redaktionschef ansvaret for nogle af DRs mest markante produktioner og stod for at udarbejde og implementere brandstrategier for både TV- og radioprogrammer og web.

Ann Lykke Davidsen har siden 2018 arbejdet som brand- og organisationskonsulent. Ann Lykke Davidsen blev uddannet fra DJH i 2002.

Linda Olsen
Linda Olsen begyndte sin journalistiske karriere hos TV 2/Nyhederne, hvor hun producerede indslag til 19 Nyhederne, bl.a. fra Christiansborg. Hun var med til at udvikle TV 2 News' presseetiske program "Presselogen" og blev senere nyhedsoplæser hos TV 2 Radio.

Hun forlod TV 2 for at blive redaktør for Go'aften Danmark, men vendte tilbage til TV 2 efter halvandet år, hvor hun blev redaktør for Station 2 Efterlyst.

I 2018 fik hun et fellowship hos Constructive Institute i Aarhus, hvor hendes fokusområde var mediedækningen af socialt udsatte boligområder.

Linda Olsen er uddannet journalist fra DJH i 2008 og har desuden en diplomuddannelse i Kriminologi fra Københavns Universitet.

Arrangementer