Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Støtte til foreninger og arrangementer

KaJ støtter også gerne foreninger eller andre grupper af studerende, som ønsker at lave events og arrangementer.

Vi støtter både økonomisk til, at I kan stable et arrangement på benene, men sponsorerer også til gengæld for promovering. Vi tager i bestyrelsen individuel stilling til hver enkelt ansøgning.

Det skal fremgå klart, hvorfor I ønsker at blive støttet af netop KaJ. Der skal være en klar mening med, at vi som jeres fagforening støtter jer. Dét, vi støtter, skal være relevant for medlemmer af KaJ.

Deadline og det med småt

Foreningers frist for ansøgninger er senest 14 dage før det pågældende sponsorat skal bruges, men I må meget gerne sende ind tidligere.

Hvis der er indgået en aftale om promovering på de sociale medier, skal dette overholdes i det aftalte tidsrum. KaJ skal tagges på sociale medier og synligt logo skal fremgå af plakater, T-shirts og lignende.

KaJ forbeholder sig ret til at kræve penge tilbage, hvis afvigelser fra programmet sænker det relevante indhold.

Hvordan gør jeg?

  1. For at få udbetalt støtte, skal kassereren have et konkret tilbud og en pris for den ydelse, I søger støtte til. Send ansøgningen først. Når I har fået godkendt jeres ønskede beløb, lægger I selv ud for jeres udgifter og sender efterfølgende dokumentation for køb samt kontooplysninger til kajkasserer@gmail.com. KaJ kan give dispensation til at pengene udbetales på forhånd – hvis det er afgørende for, om arrangementet kommer op at stå.
  2. Udfyld formularen nedenfor og vent på svar. Der kan gå op til 30 dage, før du får svar på din ansøgning.
Konkret beskrivelse af, hvad I vil have KaJ til at støtte økonomisk. Det kan være kaffe og kage, øl, plakater, flyers, udgifter til oplægsholder, annoncer osv.
Kun én fil.
512 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsm, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, zip.
Når du trykker ”send”, vil DJ behandle de personoplysninger, som vi modtager af dig, som beskrevet i DJ's privatlivspolitik
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk