Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Støtte til hovedopgave

Hvis du tager til udlandet i forbindelse med din hovedopgave, kan du ansøge om støtte fra KaJ.

Hvert semester afsætter vi en pulje, som du kan søge, hvis du rejser til udlandet i forbindelse med din hovedopgave. Du kan søge op til 500 kroner per person.

Mange fonde har et krav om, at man skal sende en lang redegørelse for, hvad man har foretaget sig. Det ønsker vi ikke at spilde din tid med. Til gengæld beder vi dig sende KaJ et billede fra arrangementet med en tilhørende lille tekst, som vi kan dele på vores Facebookside og på Instagram. Det kan være et gruppefoto, billede fra en spændende del af din opgave eller en fed selfie, som du kan knytte nogle ord til.

Deadline og det med småt

KaJ støtter som udgangspunkt rejsen til og fra destinationen og overnatning i forbindelse med hovedopgaven. KaJ giver ikke støtte til kost og lommepenge.

Ansøgning til rejse i forbindelse med hovedopgaven kan sendes hele semesteret, dog senest 1. juni i forårssemesteret og 1. december i efterårssemesteret. Selvom det er muligt at søge hele semesteret har KaJ hvert semester en begrænset pulje der er øremærket til rejser i forbindelse med hovedopgaver, derfor anbefaler vi at du søger tidligt på semesteret.

Hvordan gør jeg?

  1. Er I flere KaJ-medlemmer, der skal afsted sammen, skal I blot sende én samlet ansøgning.
  2. For at komme i betragtning til støttepuljen skal kassereren se et overskueligt budget med udgifter og indtægter samt de dokumenterede udgifter for transport og logi. Dokumenterede udgifter kan sendes efter ansøgningen, hvis rejsen foregår efter ansøgningen er sendt.
  3. Gør dig umage med at udfylde formularen nedenfor. Forklar os, hvorfor det er lige netop din hovedopgave, vi skal støtte.
  4. Hav en god tur – og send os et ”postkort” umiddelbart efter. Send det til kaj@dmjx.dk. Vi glæder os til at høre om din tur.
Beskriv kort, hvad der er formålet med udlandsturen, og hvilke udgifter, der skal dækkes:
Kun én fil.
512 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsm, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, zip.
Kun én fil.
512 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsm, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, zip.
Når du trykker ”send”, vil DJ behandle de personoplysninger, som vi modtager af dig, som beskrevet i DJ's privatlivspolitik
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk