Gå til hovedindhold
Bliv medlem

5 mødesteder for freelancere på facebook

Freelancere kommer hinanden ved på de sociale medier. Her er en liste over 5 grupper på facebook, hvor freelancere kan søge og finde opgaver og samarbejdspartnere, diskutere og udveksle tips om alt fra prissætning til kontorpladser.

Af Marie Bille

Ping pong for DJ-Freelancere

Pingpong for DJ-freelancere er stedet, hvor der udveksles erfaringer, stilles og besvares spørgsmål af faglig og arbejdsmæssig relevans og i det hele taget netværkes - naturligvis i en konstruktiv og positiv tone :-)

For at kunne være med i gruppen, skal man være medlem af Dansk Journalistforbund og enten af Freelancegruppen eller K-gruppen (OG altså freelancer og/eller selvstændig).

Medieboxen

MedieBoxen er et fagligt netværk for profiler indenfor mediebranchen. MedieBoxens netværk dækker medlemmer indenfor området: Reklame. Kommunikation. PR. TV. Film. Radio. Produktionsselskaber. Fotografer. Stylister. Castere. Scenografer. Aviser/Magasiner. New & Old Media OG Digitale spil. 

MedieBoxen giver mulighed for faglig sparring og udveksling og er netværket hvor medlemmerne kan hjælpe hinanden med at blive endnu bedre til deres fag. MedieBoxens målsætning er at bygge bro imellem profiler fra branchen, fra og på alle niveauer.

Freelancebank1, Danmark

Lad os bruge facebook til det, det kan. Her kan man opslå ledige jobs. Skaffe folk med kort varsel! 

Forespørgsler om ulønnede jobs og egenreklame vil blive slettet. Vi må prøve at have en seriøs gruppe og arbejde for en øget kompetence i branchen. Håber på forståelse for dette 

Oplys venligst jobbets geografiske beliggenhed.

Freelancere og arbejdsgivere i mediebranchen

Gruppens formål er at skabe kontakt mellem freelancere og arbejdsgivere og producenter i mediebranchen. 

Alle, der arbejder i branchen og medie-relaterede kan blive medlem og kan efterfølgende søge folk til både LØNNEDE og ULØNNEDE opgaver, tilbyde deres arbejdskraft og lede efter samarbejdspartnere. (Herunder også kolleger til kontorfællesskaber).

FREELANCERE inden for IT, medier, reklame m.m.

Alt indhold, der relaterer til gruppens titel, er foreløbigt tilladt. Ordet er frit. Det samme gælder opslag på væggen, billeder og filer, der ligeledes relaterer til gruppens titel.

Dog er vi, som i andre grupper, ikke vilde med spam, der overskygger andet/andres indlæg, så alt med måde…

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk