Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Netværk for seniorer 55+

Pensionisttilværelsen nærmer sig. Er du kørt træt i jobbet og klæber til stolen eller gemmer du dig og håber, at du slipper for sparekniven? Hvordan undgår du at være sårbar? Hvordan øger du din markedsværdi? Er det for sent med et nyt job? Hvad kan du selv gøre? Hvordan kan du komme videre ? Lad os sammen finde nye muligheder og handlinger og hjælpe hinanden videre til nye udfordringer.

Måske er det tid til efteruddannelse? Er der muligheder i din nuværende organisation? Hvad kan der være at hente ved frivilligt arbejde? Hvornår skal du melde dig til de nye opgaver/udfordringer?

Pak nej-hatten væk og kom ind i kampen!

Vi samler to netværk hver af 15 medlemmer på 55 år eller derover.

Vi mødes i København ca. hver anden måned.

Visionen er at skabe et fællesskab, hvor muligheder, udfordringer og bekymringer deles, vendes, debatteres og analyseres, og hvor deltagerne går styrket fra et netværksmøde, med ideer til hvad der skal gøres.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til netværksansvarlig Mads Løkke Rasmussen tlf 33 42 80 00 eller til netværkets initiativtager og facilitator Jan Malinowski maligonia@gmail.com

Tilmelding
 

Der er pt. ikke ledige pladser i netværket

Du kan sende en interessetilmelding ved at udfylde nedenstående ansøgningsformular. Når der bliver ledige pladser i netværket, kigger vi på interessetilmeldingerne.

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk