Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Netværk for fynske freelancere

Faglig fortrolighed og fælles skaberkraft

Du er freelancer, og du lever af din forretning. Måske sidder du alene eller med få andre, og du vil gerne have kontakt med flere, der som du arbejder som selvstændig med journalistik og kommunikation. Du har altså ambitioner som freelancer, men du er ikke bange for at dele din viden, entusiasme og erfaring med andre i samme situation.

Hvad skal vi med hinanden? Det snakker vi om første gang, men mit mål er følgende: Vi hjælper hinanden med at bringe det bedste frem i den enkelte og i fællesskabet. Det gør vi ved at invitere gæster og bruge hinanden til at blive bedre til at styre forretningen, få mere gejst ind i arbejdet og motivere hinanden til at gøre det hele sjovere. Derfor har jeg også en ambition om, at vi ideudvikler nye projekter sammen på kryds og tværs i gruppen.

På sigt ønsker jeg mig en fortrolighed i gruppen, så vi kan dele bekymringer og glæder i forbindelse med arbejdet som freelancer. Men selvfølgelig stjæler man ikke hinandens kunder eller skidtsnakker om andre i gruppen. Det er klart.

Første gang er der plads til 12-14 deltagere. På det første møde snakker vi om, hvad vi vil, og hvordan vi skaber en velfungerende gruppe af mennesker, der kan udvikle hinanden og have det sjovt sammen.

Første mødedag er onsdag 16. november kl. 19-22 i Odense. Der gives fortrinsret til dem, der kan møde op den dato, fordi det er den dag, vi lægger den første byggesten til netværket og tager nogle principielle beslutninger.

De to næste mødedatoer er 14. december og 11. januar, også i Odense

Initiativtager og facilitator af netværkets første tre møder: Lene Rimestad

Spørgsmål kan rettes til DJ netværk, Mads Løkke Rasmussen mlr@journalistforbundet.dk. 33 42 80 00

Tilmelding 
 

Der er pt. ikke ledige pladser i netværket

Du kan sende en interessetilmelding ved at udfylde nedenstående ansøgningsformular. Når der bliver ledige pladser i netværket, kigger vi på interessetilmeldingerne.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk