Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mødelokaler

Som fagligt aktiv har du adgang til at booke lokaler til bestyrelsesmøder og medlemsaktiviteter. Enten i forbundshuset på Gammel Strand i København eller i lokalerne på Åboulevarden 31 i Aarhus.

Reservering af mødelokaler kan ske ved at kontakte forbundets Velkomstcenter på mailen dj@journalistforbundet.dk eller telefon 33428000

Ved alle møder må det på forhånd fastlagte maksimale antal deltagere for det pågældende mødelokale ikke overskrides. Aktuelt maksantal ses her på siden og kan ligeledes oplyses ved kontakt til DJs velkomstcenter.

Det er vigtigt at åbne vinduer for udluftningen efter endt møde og halvvejs ved et heldagsmøde. Bordene i mødelokalerne skal sprittes af efter mødet – ansvaret er mødelederens. Evt. forplejning ved møder med ekstern deltagelse skal foregå i mødelokalet. Forplejning ved møder i København kan bestilles via Velkomstcenteret.

For at overholde aktuelle retningslinjer og kvadratmeterkrav er her et skema med det maksimale antal deltagere i den enkelte lokaler. Når retningslinjerne ændrer sig, opdateres denne side.

Kredse og grupper kan benytte mødelokalerne angivet i tabellen, men opfordres til i København primært at benytte Kursuslokalet.

(Senest opdateret 31. maj 2021)

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk