Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Min situation

DJ er medie- og kommunikationsbranchens stærkeste fagforbund!

 

Vi har tilbud, der passer til dig, uanset hvilken situation, du er i. Vi har tydelige studenterorganisationer og tilbud til studerende og nyuddannede, vi er branchens stærkeste og mest erfarne rådgivere for freelancere og selvstændige, vi rådgiver om karriereudvikling og ansættelsesvilkår for fastansatte, og vi har en mængde tilbud til dig, der pt. er ledig.

Vælg din situation i menuen og dyk ned i alle vores tilbud til netop dig!

Lars Bech

FREELANCER & SELVSTÆNDIG

Vi har mange års erfaring med at rådgive freelancere og selvstændige om sygdom, barsel, priser og honorar, skat og moms mm, og som medlem af DJ får du adgang til et stærkt fællesskab i medie- og kommunikationsbranchen.

 

Rasmus Degnbol

I JOB

råd og vejledning til din karriere. Du kan trække på DJ’s rådgivere og jurister i alle faser af dit arbejdsliv. Vi har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer, du står med i dagligdagen.

 

Jakob Carlsen

STUDERENDE

Hvad enten du læser journalistik, kommunikationsfag, fotografi, grafisk design eller andre mediefag, er DJ dit fagforbund. Vi kender alt til ansættelsesvilkår  i medie- og kommunikationsbranchen.

 

Maria Tuxen Hedegaard

NYUDDANNET

DJ kan vi give dig fagspecifik rådgivning om karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder o.l. Uanset, så kender DJ udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig i dit arbejdsliv.

 

 

Jonas Ahlstrøm

LEDIG

Uanset din udfordring, så lad vores karriererådgivere vise dig vejen hvis du bliver ledig. DJ kender medie- og kommunikationsbranchen bedre end nogen anden.

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.