Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mentorordning

Mentorordningen holder pause - men kun for en tid.

Vi ved, at den største ressource, du som medlem af DJ har adgang til, er de andre medlemmer. Derfor har vi igennem mange år drevet DJ's mentorordning, hvor vi har givet medlemmerne adgang til at hjælpe hinanden. 

På trods af det, har vi valgt at sætte ordningen, som den ser ud nu, på pause - men kun for en tid. Når den genopstår, har vi sat strøm til ordningen, så det bliver nemmere både som mentor og mentee at finde den eller det, man søger uden at forpligte sig til mere, end man kan overskue. 

Mens vi holder pause, opfordrer vi dig til at melde dig ind i vores lukkede gruppe for DJ medlemmer på LinkedIn. Gruppen er en lidt lettere udgave end mentorordningen. Her kan du i stedet få et kaffemøde med et andet medlem. Du kan også søge om at komme med i et af vores mange netværk

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

Jonathan Bjerg Møller

STYRK DIT FAGLIGE NETVÆRK

Du kan ikke undvære det. Del din viden og erfaringer med andre som dig. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder.

Jonathan Bjerg Møller

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Mød andre som dig, videndel og socialiser i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. DJ's faglige netværk er funderet i netop dit fag.

Jamal Christensen

FÅ ET FAGLIGT KAFFEMØDE

Kunne du tænke dig at drikke kaffe med fx en Cavlingvinder, en kommunikationschef eller en freelancefotograf?