Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Mentorordning

Den største ressource, du som medlem af DJ har adgang til, er de andre medlemmer. DJ's Mentorordning giver medlemmerne adgang til at hjælpe hinanden.

Mentorrelationen er et frugtbart samspil mellem to personer – den mere erfarne, mentoren, og den, der søger sparring om sin udvikling, mentee’en – ud fra fælles faglige referencerammer.

Forholdet er givende for begge parter

Mentor hjælper mentee til at hjælpe sig selv. Mentee’en får større indsigt og bedre mulighed for personlig udvikling og karriereudvikling. Mentoren udvikler sine kompetencer indenfor ledelse, kommunikation og rådgivning og bliver udfordret af mentee’ens måde at se verden på.

Hvem kan få en mentor gennem DJ Mentor?

Samtlige medlemmer af DJ, dog undtagen studerende og pensionister.

Hvad kan jeg bruge en mentor til?

Sparring på karrieremæssige og fagprofessionelle emner.

Hvordan får jeg en mentor?

Udfyld skemaet herunder, og oplys, hvad du forventer af en mentor, og hvad du håber at få ud af at have en mentor. Mentor udfylder et lignende skema, og DJ Mentor bruger oplysningerne til at matche mentor med mentee.

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.

Jonathan Bjerg Møller

STYRK DIT FAGLIGE NETVÆRK

Du kan ikke undvære det. Del din viden og erfaringer med andre som dig. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder.

Jonathan Bjerg Møller

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Mød andre som dig, videndel og socialiser i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. DJ's faglige netværk er funderet i netop dit fag.

Jamal Christensen

FÅ ET FAGLIGT KAFFEMØDE

Kunne du tænke dig at drikke kaffe med fx en Cavlingvinder, en kommunikationschef eller en freelancefotograf?