Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlemskommunikation

Hjemmeside 

Vi stiller en gratis hjemmeside til rådighed. Hjemmeside vil være under www.journalistforbund.dk og vores CMS er Drupal.  

Vi forventer, at I selv driver jeres hjemmeside, men vi hjælper meget gerne med oplæring, opsætning og sparring på indhold. Vi tager udgangspunkt i, hvad I gerne vil fortælle og hjælper jer med at bygge en hjemmeside, som indrammer det.  

Oplæring i systemet tager ca. et par timer og foregår ofte på Gammel Strand i normal arbejdstid.  

Vores CMS har mange muligheder, men er dog stadig en standart løsning, da den skal ramme forskellige behov. Vil I gerne udvikle anderledes funktioner til jeres hjemmeside, kan dette lade sig gøre gennem vores eksterne udviklere, men udviklingsomkostningerne skal I selv betale. Vi hjælper dog med at styre udviklingsprojektet og kontakten til udviklere.  

Har du spørgsmål eller vil du have oplæring i hjemmesiden, kan du sende en mail til webmaster@journalistforbundet.dk  

Nyhedsbrev 

Som gruppe, forening og kreds har I ligeledes gratis adgang til vores nyhedsbrevssystem Apsis. I skal selv står for at udsende jeres nyhedsbrev, men vi hjælper med oplæring i systemet samt kontakten til Apsis. I er også meget velkomne til at tage fat i kommunikationsafdelingen for at få input til opsætning, effektmåling og indhold ift. jeres nyhedsbrev. 

Der er en standard løsning indbygget i systemet, men for ca. 800 kroner kan I få udviklet en skabelon, som har et mere moderne grafisk udtryk, og som er optimeret til mobilvisning. Det er en 1:1 kopi af den skabelon, DJ bruger til sit hovednyhedsbrev.  Ønskes sådan en skabelon, kan den bestilles ved at sende en mail til webmaster@journalistforbundet.dk  

DJ's designmanual

Designmanualen sørger for ensretning og sammenhæng af vores medlemskommunikation. Find DJ's designmanual på denne side.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk