Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Personer der griner

Lars Bech

Søger du en god fagspecifik fagforening?

DJ har fokus på medier og kommunikation!


Hos DJ får du:

Fagspecifik rådgivning

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om fx juridiske udfordringer, ordentlige løn- og ansættelsesforhold, karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder og lignende. DJ kender udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig, hvis du får problemer i dit arbejdsliv.

Inspiration og ny viden om dit fag

DJ giver dig viden inden for lige præcis dit fag. Uanset, om du arbejder med fx journalistik, foto, TV, grafik eller kommunikation. Vi gør det bl.a. igennem vores uafhængige fagblad, Journalisten, nyhedsbreve og vores øvrige medier eller ved vores arrangementer.

Faglige arrangementer

DJ arrangerer mange aktiviteter, som formidler relevant viden, nye færdigheder og inspiration om dit fag og holder dig opdateret. Du kan også komme på BIZ-kursus, der gør dig i stand til et liv som selvstændig. Se oversigten over DJ’s mange arrangementer.

Fagligt netværk

DJ er funderet i netop dit fag. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder. Her kan du som medlem møde andre som dig, videndele og socialisere i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. Vi faciliterer ligeledes en mentorordning, hvor du kan melde dig på som enten mentor eller mentee og på den måde få personlig kollegial sparring.

Jacob Nielsen

JOHANNES LANGKILDE, NYHEDSVÆRT

”Der er især brug for at udvikle, diskutere og debattere vores fag i dag, hvor journalistik måske er vigtigere end nogensinde før – derfor har vi også en forpligtelse til i fællesskab at diskutere, hvad vi vil med det.”

Jacob Nielsen

TROELS NIPPER, KOMMUNIKATIONSCHEF

”For fire år siden tog jeg en reflekteret beslutning og meldte mig ind i DJ. Jeg trængte til et fællesskab, som var helt tæt på mine arbejdsområder."

Jacob Nielsen

TINA MELLERGAARD, HEAD OF SOCIAL

”DJ’s faglige arrangementer er inspirerende, giver mig ny viden og et bredere perspektiv på branchen.”