Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Personer der griner

Lars Bech

Søger du en god fagspecifik fagforening?

DJ har fokus på medier og kommunikation!


Hos DJ får du:

Fagspecifik rådgivning

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om fx juridiske udfordringer, ordentlige løn- og ansættelsesforhold, karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder og lignende. DJ kender udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig, hvis du får problemer i dit arbejdsliv.

Inspiration og ny viden om dit fag

DJ giver dig viden inden for lige præcis dit fag. Uanset, om du arbejder med fx journalistik, foto, TV, grafik eller kommunikation. Vi gør det bl.a. igennem vores uafhængige fagblad, Journalisten, nyhedsbreve og vores øvrige medier eller ved vores arrangementer.

Faglige arrangementer

DJ arrangerer mange aktiviteter, som formidler relevant viden, nye færdigheder og inspiration om dit fag og holder dig opdateret. Du kan også komme på BIZ-kursus, der gør dig i stand til et liv som selvstændig. Se oversigten over DJ’s mange arrangementer.

Fagligt netværk

DJ er funderet i netop dit fag. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder. Her kan du som medlem møde andre som dig, videndele og socialisere i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. Vi faciliterer ligeledes en mentorordning, hvor du kan melde dig på som enten mentor eller mentee og på den måde få personlig kollegial sparring.

 

Læs mere om bl.a. medlemsfordele, tilmelding og pris herunder:
 

Jacob Nielsen

JOHANNES LANGKILDE, NYHEDSVÆRT

”Der er især brug for at udvikle, diskutere og debattere vores fag i dag, hvor journalistik måske er vigtigere end nogensinde før – derfor har vi også en forpligtelse til i fællesskab at diskutere, hvad vi vil med det.”

Jacob Nielsen

ULLA BECHSGAARD, SELVSTÆNDIG JOURNALIST

”Jeg har brugt DJ til at flytte mig ved at tage BIZ-kurset og være aktiv i freelance gruppen, som er et inspirerende fællesskab med videndeling på højt niveau.”

Jacob Nielsen

TINA MELLERGAARD, HEAD OF SOCIAL

”DJ’s faglige arrangementer er inspirerende, giver mig ny viden og et bredere perspektiv på branchen.”

Mette Mayli Albæk

Jacob Nielsen

METTE MAYLI ALBÆK, JOURNALIST

”Da jeg var ansat i min første stilling, var jeg rigtig stresset over, hvad jeg ville på længere sigt. DJ anbefalede mentorordningen, og nu har min mentor hjulpet mig gennem mindst to jobskifter.”

Jacob Nielsen

MATHIAS AMBUS, GRAFIKER

”Forbundet er et tværfagligt netværk af professionelle, som er afhængige af hinandens kompetencer. Det giver mig mulighed for at møde netop dem, der har brug for mig og mine kvaliteter.”

 

Jens Panduro Camilla Metelmann (arkiv)

CAMILLA METELMANN, TILRETTELÆGGER

”For mig handler mit medlemskab af DJ om at sikre mig selv i en hård branche. Jeg sidestiller det med at have forsikringer - dem ville ikke mange af os turde leve foruden.”

Jacob Nielsen

ANNE FØNS BACH, KOMMUNIKATIONSSTUDERENDE

”DJ er den fagforening, der kender den branche, jeg skal ud i, bedst. Det gør det trygt at være medlem som kommunikationsstuderende.”

Jonas Pryner Andersen

FÅ GLÆDE AF DJ'S MEDLEMSFORDELE

Du får personlig rådgivning og faglig udvikling, og tilbud på forsikring, bank og lånetilbud, gode kontante rabatter, samt en række andre fordele.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.