Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Medlemsfordele

Fagspecifik rådgivning

DJ er ekspert inden for dit fag. Derfor kan vi give dig fagspecifik rådgivning om fx juridiske udfordringer, ordentlige løn- og ansættelsesforhold, karriereplanlægning, trivsel, uddannelsesmuligheder o.l. Uanset, så kender DJ udfordringerne og mulighederne i dit fag og kan derfor målret rådgive dig, hvis du får problemer i dit arbejdsliv.

Inspiration og ny viden om dit fag

DJ giver dig viden inden for lige præcis dit fag. Uanset, om du arbejder med fx journalistik, foto, TV, grafik eller kommunikation. Vi gør det bl.a. igennem vores uafhængige fagblad, Journalisten, nyhedsbreve og vores øvrige medier eller til vores arrangementer.

Faglige arrangementer

DJ arrangerer mange aktiviteter, som formidler relevant viden, nye færdigheder og inspiration om dit fag og holder dig opdateret. Du kan også komme på BIZ-kursus, der gør dig i stand til et liv som selvstændig. Se oversigten over DJ’s mange arrangementer.

Fagligt netværk

DJ er funderet i netop dit fag. Uanset hvilken faggruppe du tilhører, faciliterer DJ faglige netværk landet over, og dækker de forskellige fagområder. Her kan du som medlem møde andre som dig, videndele og socialisere i præcis det omfang, du har behov for og lyst til. Vi faciliterer ligeledes en mentorordning, hvor du kan melde dig på som enten mentor eller mentee og på den måde få personlig kollegial sparring.

Jonas Pryner Andersen

FORDELE FOR FREELANCERE

Med DJ i ryggen er du sikret et uundværligt netværk, kontraktgennemgang og adgang til lønstatistik.

Desuden kan du få markante rabatter på efteruddannelse.

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR KOMMUNIKATØRER

Der er mere end 2000 medlemmer, der arbejder med kommunikation, som har DJ som deres fagforening.

DJ er dit netværk og dit sikkerhedsnet.  

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR STUDERENDE

77kr. for fuldt medlemskab af DJ.

Du får pressekort, mulighed for en god forsikring, sparring på dit CV og ansøgning, mere end 80 årlige kurser målrettet dig og de andre 3000 studerende.
 

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR JOURNALISTER

DJ har et unikt branchekendskab, hvorfor du som medlem og journalist kan forvente målrettet og professionel rådgivning på et juridisk og fagligt niveau.

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR LEDERE

Ledere i DJ har mulighed for at få kontraktrådgivning, deltage i netværk, få efteruddannelse og de samme gode fordele som alle andre medlemmer af DJ.