Gå til hovedindhold

Medlemsfordele

Det får du:

Som medlem af DJ får du masser af kontante fordele og personlig rådgivning om karriere, jobsøgning, dine ansættelsesvilkår, løn, medieret, presseetik eller ophavsret mm.

 

Vi holder dig også orienteret - kommunikerer om medlemmernes virkelighed, om mediernes bevågenhed og den mediepolitiske agenda. Vi er et forbund der både ønsker at lytte og larme. Vi er både klar med et par lyttende ører og en professionel rådgivning, når vores medlemmer har brug for det. Og vi tøver ikke med at sætte ting til debat eller skabe nødvendige diskussioner og forandringer.

 

Dit DJ: medie- og kommunikationsbranchens stærkeste fagforening

DJ's medlemmer har stor faglig identitet og stiller høje krav. Dem gør vi vores bedste for at leve op til på alle måder: Ved at indgå overenskomster, der forbedrer arbejdsvilkårene og sikrer vores medlemmer et retfærdigt og trygt arbejdsliv, ved at rådgive og oplyse om arbejdsrelaterede forhold og ved gennem efteruddannelse og løbende faglig opdatering at inspirere til udvikling og udsyn.

Vi kæmper din sag. DJ er ikke blot en fagforening, der hjælper dig juridisk og fagligt og sørger for de bedst mulige løn- og arbejdsvilkår. DJ er også en væsentlig interesseorganisation i medie- og kommunikationsbranchen. 

Det betyder, at DJ varetager medlemmernes faglige interesser og fremmer fagets uddannelsesforhold, økonomiske og sociale vilkår og arbejder aktivt for en udvidelse af presse- og ytringsfriheden over for arbejdsgiverne, lovgivningsmagten og myndighederne.

Lars Bech

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE

Vi forhandler løn og arbejdsforhold via overenskomster, tilbyder juridisk hjælp og personlig karriererådgivning om dit arbejdsliv og arrangerer arrangementer for dig.

Ud over faglig tryghed giver vi dig adgang til billige forsikringer og gode rabatter.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk