Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Thilde Høybye

Ansvarsområder

Jeg er har en bachelor i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX). Jeg læser lige nu kandidaten Politisk Kommunikation og Ledelse på Copenhagen Business School (CBS), som jeg forventer at afslutte i sommeren 2020. 
Jeg har haft to tidligere praktikophold i hhv. Alternativets Presseafdeling på Christiansborg og i DR Kampagner i Danmarks Radio. Jeg har derudover arbejdet for Kræftens Bekæmpelse og været frivillig i ActionAid Ugandas Kommunikationsafdeling. 

Jeg er valgt til hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i DJ for perioden 2019-2021 og tidligere for perioden 2017-2019. Jeg var formand for Danske Mediestuderende, samarbejdsforeningen for de studerende i DJ, i perioden 2017-2019. Jeg startede mit engagement i DJ i specialforeningen, andrea, på DMJX i Emdrup. 

Hvorfor sidder du i DJ Kommunikations bestyrelse?

Jeg vil øge DJ Kommunikations indflydelse i DJ. Jeg vil være med til at nuancere, at kommunikationsbranchen indeholder mange forskellige kommunikationsfag. Jeg vil sikre kollektivt understøttede arbejds- og lønforhold på et nyt og spændende arbejdsmarked.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for at sikre ordentlige arbejdsforhold og en fair branche for vores medlemmer; mine kollegaer og medstuderende. Jeg brænder også for at skabe tillid i vores samfund; tillid til vores demokrati, til vigtige institutioner og til konstruktive samtaler, der gør os klogere i stedet for at splitte og dæmoniserer.

Fun fact:

Jeg skriver avis og agerer journalist én gang om året. Jeg er nemlig med til at skrive Roskildes festivalavis, Orange Press. Det har jeg gjort i et par år. Det er et helt fantastisk team at få lov til at være sammen med under festivalugen.