Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Nikolaj Søndergaard

Ansvarsområder

Jeg er uddannet journalist fra journalisthøjskolen i Aarhus og arbejder i dag som kommunikationsrådgiver i Fødevareforbundet NNF. Jeg er involveret i de fleste forskellige typer opgaver, der har med organisationens eksterne kommunikation at gøre. Mine arbejdsopgaver er derfor alsidige, og mine dage går med alt lige fra videoproduktion og artikelskrivning til pressearbejde og forfatning af debatindlæg. Og meget mere...

Hvorfor sidder du i DJ Kommunikations bestyrelse?

Jeg sidder i bestyrelsen i DJ Kommunikation, fordi jeg vil gøre mit for at sikre at Dansk Journalistforbund er det bedst mulige forbund for sine medlemmer – herunder ikke mindst de medlemmer, der arbejder med kommunikation.

Specialgrupperne spiller en vigtig rolle i forbundet. Både ved at tilbyde sine medlemmer nogle ting, som ’moderskibet’ ikke gør, men også ved at gøre forbundet opmærksom på, hvad der rør sig i de forskellige grupper af medlemmer. Som bestyrelsesmedlem kan jeg være med til at sikre, at DJ Kommunikation løser disse vigtige opgaver.

Hvad brænder du for?

Jeg brænder for, at vi får et forbund, der i højere grad afspejler medlemmerne. Kommunikatørerne udgør en stor gruppe af medlemmerne i Dansk Journalistforbund, hvilket ikke altid afspejler sig af den måde, som forbundet agerer på. Det skal der laves om på.