Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Line Lund Hebbelstrup

Ansvarsområder

Er gluten sundt? Hvad er EU? Er Trump uintelligent? For mig er koblingen mellem viden og god formidling helt grundlæggende i et samfund, hvor vi konstant skal træffe valg. Derfor mener jeg, kommunikation er et vigtigt værktøj. 
Jeg arbejder på Christiansborg som EU-politisk assistent for Rasmus Nordqvist. Det er rigtig fedt dagligt at få lov til at kombinere rigtig nørdet viden med mine kommunikative redskaber, når jeg forsøger mit bedste for at formidle kompliceret EU-stof.

Jeg har en professionsbachelor i Kommunikation fra DMJX (2014-2017), og er i gang med en Master of Arts i European Studies på Lund Universitet (2018-2020). Derudover har jeg læst et semester Socialvidenskab og Global Studies på RUC og et semester på IHECS i Bruxelles. 

Hvorfor sidder du i DJ Kommunikations bestyrelse?

Kombinationen af viden og formidling virkelig en kæphest for mig. Derfor stillede jeg op til DJ Kommunikations bestyrelse. Vi skal være proaktive, turde se fremad og kvalitetssikre vores fremtid.

Hvad brænder du for?

Jeg mener, det er vigtigt at have kvalitetssikrede uddannelser. Vi skal både huske det faglige indhold, men vi skal også huske at gøre det relevant. Vi skal have uddannelser, der passer til virkeligheden og tager ansvar. Og så skal vi altså have uddannelser, der er sjove og ordentlige at gå på.

Fun fact:

Jeg er den første fireårig, der er gået over Rocky Mountains’ Chilkoot pas.