Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Løn

 

Hvad er du værd?

Får du den rette løn? Følger du med lønudviklingen i samfundet? Og hvis ikke - hvordan får du så forhandlet din løn bedst muligt?

DJ kender alt til lønniveau og lønudvikling i medie- og kommunikationsbranchen. 

Mand bag en computerskærm

Jacob Nielsen

Blive klogere på din løn med DJ's lønstatistik

Vil du gerne vide, hvilket lønniveau der er i din branche? Få et overblik med DJ’s lønstatistik inden for alle områder af medie- og kommunikationsbranchen.

Billede

Får du det rigtige i løn?

Med DJ's forskellige statstikker og beregnere kan du finde ud af, hvor du ligger henne på løn-stigen og se, hvad dine kollegaer i branchen får i løn.

DJ's lønstatistik viser, hvad DJ-medlemmer i forskellige dele af branchen tjener. Den er bygget på svar fra medlemmerne og kan være behæftiget med statistisk usikkerhed.

DJ's Lønudviklings-beregner kan vise dig, hvordan din løn burde have udviklet sig sammenlignet med den generelle prisudvikling i samfundet.

Med DJ's Løngennemsnit kan du sammenligne din egen løn med andres løn i sammenlignelige stillinger.

Jonas Ahlstrøm

Jamal Christensen // Montgomery

LØN ER IKKE ALT

Udover løn kan en række forhold tages med i forhandling. Fx efteruddannelse med løn, arbejdsredskaber, ekstra ferie mm

Jakob Carlsen

TJEK DIN LØN

DJ kender alt til lønniveauet i medie- og kommunikationsbranchen. Vælg stillingsbetegnelse og arbejdssted. Så viser vi dig så konkret som muligt, hvad du bør have i løn. Find løngennemsnit.

Meincke Sif

SÅDAN FORHANDLER DU LØN

Få de gode råd om, hvordan du forhandler din egen løn ved et jobskifte. Hvordan forbereder du dig, og hvad skal du være opmærksom på før du skriver under.